Elektrificatie van uw wagenpark; híer moet u op letten

In de afgelopen jaren zijn er een groot aantal ontwikkelingen geweest in de markt voor elektrische auto’s en hebben veel autofabrikanten hun EV-aanbod uitgebreid. Niet alleen autofabrikanten, maar ook andere bedrijven sluiten zich steeds vaker en sneller aan bij de EV-beweging.

Investeren in de EV-branche is een belangrijke stap op weg naar een duurzame toekomst. Vooral voor wagenparkbeheerders is het interessant om te kijken naar een (deels) elektrisch wagenpark.

Echter brengt de soepele transitie naar een (deels) elektrisch wagenpark een aantal uitdagingen met zich mee. Ook dienen er een aantal belangrijke stappen te worden gezet. In de whitepaper van BCA ”Elektrificatie van uw wagenpark; híer moet u op letten” komen deze onderwerpen aan bod en vindt u meer informatie over de kansen en uitdagingen van een elektrisch wagenpark.

Dus denkt u erover om uw wagenpark te elektrificeren? Download dan via deze link geheel gratis de whitepaper! De whitepaper kunt u na het achterlaten van uw gegevens direct downloaden.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!