Unieke keynote Martin Thompson van The ITAM review

Met trots melden we u dat Martin Thompson, eigenaar en oprichter van The ITAM Review een keynote geeft tijdens de 18e editie van IT & Software Asset Management op 22 maart in Rotterdam.

The ITAM review, kent u vast. Het is dé online kennisbron voor ITAM professionals wereldwijd! Daarnaast is Thompson IT Asset Management industry analyst, auteur, blogger, trainer en pleitbezorger. Daarnaast is hij de oprichter van het ITAM Forum, een not-for-profit handelsorganisatie voor de ITAM industrie. Verder draagt hij op vrijwillige basis bij aan ISO WG21 die de ITAM International Standard ISO/IEC 19770 ontwikkelt. Tenslotte is hij de auteur van het boek  “Practical ITAM – The essential guide for IT Asset Managers”, een boek dat beschrijft hoe u begint en een verschil maakt in het ITAM werkveld.

Kortom, wij zijn heel blij dat we hem dit jaar over laten komen uit Engeland om tijdens het IT &  SAM congres een lezing te geven! Deze keynote mag u als ITAM professional absoluut niet missen! Meld u direct aan voor het congres op 22 maart!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!