Khalid Hafid

CEO, ITAM Solutions

Sinds 1999 heeft Khalid in zijn carrière verschillende rollen in de IT vervuld. Hij heeft voor verschillende technologiebedrijven en advies, service -en implementatiepartners gewerkt. Sinds 2005 is het zwaartepunt op Software & IT Asset Management komen te liggen en heeft hij aan de verschillende kanten van de tafel gezeten, van het uitvoeren van software licentie audits namens een software vendor tot en met de begeleiding van klanten om de regie op hun IT-middelen -en consumptie te behouden. Sinds de fusie in 2022 tussen Mproof en ITAM solutions, vervult Khalid de rol van CEO voor de nieuwe combinatie. Het nieuwe ITAM solutions biedt zijn klanten een combinatie van geïntegreerde IT Asset Management (ITAM) en IT Service Management (ITSM) dienstverlening en technologie.

ITAM solutions

ITAM solutions vermindert verspilling en complexiteit in de IT.

Het levert een combinatie van geïntegreerde IT Asset Management (ITAM) en IT Service Management (ITSM) dienstverlening. Hun onafhankelijkheid, gecombineerd met kennis van de verschillende kerncompetentiegebieden zorgt ervoor dat zij concrete successen kunnen boeken voor hun klanten en partners. Zij zetten klanten in de ‘drivers seat’ van hun IT en IT-budgetten.

 

ITAM solutions heeft vestigingen in Eindhoven, Leiden en Singapore, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en vijfvoudig winnaar van de FD Gazelle Award.

ITAM solutions

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!