Congres update

Belangrijk bericht: Congressen in de maand maart 2020

Donderdag 12 maart – Naar aanleiding van de persconferentie van vanmiddag zijn er enkele besluiten genomen omtrent de evenementen in maart. Twee van onze congressen ‘De Informatiegestuurde Overheid’ en ‘IT Software Asset Management’ zullen dan ook worden verzet naar een andere datum. Lees verder voor meer informatie.

Als organisator van congressen houden wij nauwlettend het nieuws en de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. Daarom willen wij ook naar aanleiding van de persconferentie van vanmiddag handelen naar de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus. Minister-president Mark Rutte, RIVM-baas Jaap van Dissel en minister Bruins benadrukte vanmiddag dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen afgelast dienen te worden.

Afgelaste congressen

De congressen IT Software Asset Management (19 maart) en De Informatiegestuurde Overheid (26 maart) zullen niet doorgaan op de geplande data!

LET OP: Wij zijn druk bezig met het zoeken naar een nieuwe datum. Indien u zich al heeft aangemeld voor een van de congressen wordt uw aanmelding omgezet naar deze nieuwe datum. Verdere wijzigingen en/ of informatie zullen wij zo snel mogelijk naar alle deelnemers communiceren.

Daarnaast willen wij graag vermelden dat de aanmeldingen van de congressen nog steeds open staan. Het is dus mogelijk om u nog gewoon aan te melden voor IT Software Asset Management en De Informatiegestuurde Overheid. Schroom dus ook niet om u alsnog aan te melden voor de congressen. Ook hier geldt dat uw inschrijving naar de nieuwe datum wordt omgezet indien deze bekend is. Blijf onze website in de gaten houden voor verdere informatie.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!