IT & Software Asset Management

Het jaarcongres over IT & Software Asset Management

Volgende editie: 21 maart 2023

Thema 2022: IT als verbindende factor

IT & Software Asset Management is veel breder dan licentiebeheer en audits.

Tijdens deze editie met het thema ‘IT als verbindende factor’ gaan we in op de mogelijkheden en kansen die zich vandaag de dag voordoen. Het vakgebied blijft zich ontwikkelen en ook al spreken verschillende disciplines binnen een organisatie niet altijd dezelfde taal, de gemeenschappelijk deler is wel altijd IT. Daarom is het thema dit jaar: IT als verbindende factor.

Steeds vaker wordt on premise verplaatst naar de cloud. De consumptie naar cloud gebaseerde oplossingen is door het coronavirus in een stroomversnelling geraakt. Organisaties beschikken over heel veel data, maar hoe haalt u hier waarde uit? En hoe kan software asset management bijdragen aan een structureel security beleid? Security, data, cloud en kostenbesparing staan tijdens het congres centraal in de creatie van waarde voor de hele organisatie.

Bezoek het congres en netwerk met uw peers. Door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komt u tot nieuwe inzichten en blijft u op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen.

Welkom bij IT & SAM online!

Heeft u de congresdag gemist maar wilt u meer weten over IT & SAM en de veranderende rol van SAM binnen organisaties? Bekijk dan video’s en neem deel aan een van de interactieve online round tables.

Heeft u zich al ingeschreven? Log dan hier in en krijg toegang tot alle video’s en meld u aan voor round tables en 1-op-1 gesprekken.

Bekijk de online sessies van deze sprekers:

Hennie de Hoog

Hennie de Hoog

Voorzitter bij vereniging ITAM.NL

Keith Rupnik

Keith Rupnik

Co-Founder, Business Technology Unified

Frank Eerland

Frank Eerland

Business consultant, ITAM solutions

Khalid Hafid

Khalid Hafid

CEO, ITAM Solutions

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Datum volgende editie ITSAM bekend: 21 maart 2023
2 mei 2022

Datum volgende editie ITSAM bekend: 21 maart 2023

Samen met 133 deelnemers, 11 businesspartners, 2 kennispartners en een mediapartners kijken we terug op een geslaagde congresdag en online programma. Congresdag Op 22 maart vond de congresdag van IT & Software Asset Management 2022 plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord, Rotterdam. De dag stond onder leiding van dagvoorzitters Hennie de Hoog, voorzitter van [...]
Lees verder
Terugblik: “ITSAM is zoveel meer dan licentiebeheer en audits”
29 maart 2022

Terugblik: “ITSAM is zoveel meer dan licentiebeheer en audits”

Op 22 maart vond de congresdag van IT & Software Asset Management 2022 plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord, Rotterdam. De dag stond onder leiding van dagvoorzitters Hennie de Hoog, voorzitter van de vereniging ITAM.NL en Brandon Smeets, Magisch Entertainer en Team Lead ICS User Services bij Canon Production Printing. De verbinding tussen de [...]
Lees verder
Foxit – PDF and eSign solutions done the right way – yours.
8 maart 2022

Foxit – PDF and eSign solutions done the right way – yours.

Savvy business leaders are seeing the value in PDF and eSignature solutions that offer increased flexibility, are a better fit for their business, and cost a whole lot less. Isn't it time you joined them? Power and flexibility for every business Every company is different. That’s why Foxit’s comprehensive suite of PDF and eSignature solutions [...]
Lees verder

Mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!