Veel belangstelling voor de 9de editie

De 9de editie van Zaakgericht Werken voor de Overheid belooft een groot succes te worden. Het duurt nog 8 weken voordat de congresdag plaatsvindt op 9 september in het NBC Congrescentrum Nieuwegein, maar de deelnemers stromen binnen!

Het heeft even geduurd voordat we weer fysiek bij elkaar mochten komen, maar 9 september gaat het dan écht gebeuren. Neem net als deelnemers van onder andere Belastingdienst, Gemeente Amsterdam, Gemeente Breda, Gemeente Eindhoven, Gemeente Roermond, Omgevingsdienst Brabant Noord, Openbaar Ministerie en ProRail deel aan Zaakgericht Werken voor de Overheid 2021.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Onderwerpen die aan bod komen: datagedreven werken, document- en contentmanagement, implementatie- en verandermanagement, koppelen en integreren van systemen, omgevingswet, tooling en software, privacy wetgeving, training en advies, zaaksysteem / DMS, robotic process automation en Common Ground.

Met inhoudelijke bijdragen van onder andere: De Processpecialisten, Dimpact, Gemeente Utrecht, Gemeente Drechtsteden, Gemeente Harderwijk, Gemeente Kampen, KBenP, Omgevingsdienst Midden-Holland, VNG Realisatie, DataFryslân en SDU.

Leer van andere overheden, vier de successen en ontdek de toekomst!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!