Otto Thors dagvoorzitter

Uw dagvoorzitter Otto Thors

Op dinsdag 1 oktober organiseert Heliview de 8e editie van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid. Al jaren weten overheidsprofessionals het congres te vinden. Met ruim 175 deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners is dit de plek waar u inspiratie haalt en kennis op doet. Daarnaast is het ook de ideale gelegenheid om ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen binnen het werkveld van zaakgericht werken.

Nu het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid steeds dichterbij komt, willen wij u graag kennis laten maken met de dagvoorzitter van deze 8ste editie. Niemand minder dan Otto Thors zal wederom fungeren als dagvoorzitter. Met zijn energieke uitstraling en inspirerende voordracht is Otto een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter bij landelijke congressen en incompany bijeenkomsten. Zijn aanpak is creatief maar pragmatisch. Zijn focus is zowel binnen de lijntjes van de organisatie alsook out of the box. Resultaat en impact staan centraal, zowel op het niveau van de professional, alsook op organisatieniveau.

Even voorstellen

Otto Thors is een veelzijdige professional met visie, expertise en ervaring op het gebied van digitalisering, dienstverlening en sociale media. Als hoofdredacteur van het goed gewaardeerde magazine inGovernment is hij top of mind als het gaat om initiatieven met betrekking tot de digitale overheid. Veelbesproken casuïstiek betreft zaakgericht werken, kanaalsturing, digitalisering en klantcontactcentra. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe trends zoals smart cities, open data, cybercrime, governance en social media.

Leer van de ervaringen van anderen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zaakgericht werken. Het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt, maar u kunt zich nu al aanmelden!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!