Online event

Ontdek videocontent van diverse partners en sprekers van Zaakgericht Werken voor de Overheid. Tijdens de congresdag worden er in de Heliview Studio diverse presentaties en talkshows opgenomen door de partners en sprekers van het event. Deze exclusieve online content kunt u vanaf een week na de congresdag bekijken in ons online platform; EventManager.

Heliview TALKS

Tijdens het online event van Heliview staan kennisdelen en netwerken centraal. U verrijkt uw kennis door gedurende een periode van 30 dagen on demand naar diverse inspirerende talkshows, interviews en presentaties te kijken. Deze videocontent hebben wij vooraf voor u opgenomen in onze Heliview Studio. Heeft u vragen? U plant eenvoudig zelf gesprekken met de partners die het online event mogelijk maken. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform de EventManager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

DEELNEMEN IS HEEL EENVOUDIG!

U meldt u aan en zodra de eerste videocontent online staat, krijgt u hiervan een melding. Zeer waarschijnlijk ontvangt u per e-mail uitnodigingen van onze partners om een netwerkgesprek in te plannen. Zij kijken daarbij naar uw interesses. U bepaalt natuurlijk zelf of u de uitnodigingen accepteert.

EXPERT NODIG?

U kunt als deelnemer ook eenvoudig zelf online gesprekken plannen. Heeft u een concrete hulpvraag en behoefte aan diepgaander advies? Nodig dan een partner uit voor een expertgesprek van circa 30 minuten.

Deelname aan de congresdag

  • In één dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Voer inhoudelijke gesprekken met experts en win direct advies in
  • Direct toegang tot de exclusieve online content
  • Een veilige en 1,5 meter proof congresomgeving

Deelname aan online event

  • Win informatie in op de tijden wanneer het u uitkomt
  • Exclusieve online content
  • Vraag online netwerk- en expertgesprekken aan
  • Tot wel 7 verschillende soorten talkshows en expert sessies

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!