nieuws Software Robotics Live

RPA Training, uw opleider voor software robots

Wat is de impact van Robotic Process Automation op het bedrijfsleven? Wij denken dat de gevolgen groot zijn. Dat er techniek aan te pas komt is duidelijk. Maar ook voor medewerkers verandert er van alles. Heb je straks bijvoorbeeld alleen nog maar robots als collega? Dan is het vast een stuk minder gezellig bij de koffieautomaat.

RPA Training geeft de antwoorden op al je vragen over robotisering. Met onze trainingen leggen we uit wat software robots zijn, hoe je ze kunt inzetten en welke impact ze hebben op je mensen, processen en systemen. We helpen je bij het selecteren van processen en vertellen objectief over de voor- en nadelen van de verschillende aanbieders. Bovendien ga je in ons RPA-lab zelf een robot bouwen en ervaren wat de impact van een robot is op een (fictief) proces.

RPA Training biedt trainingen voor alle doelgroepen, van directie tot IT-architect. We zijn kennispartner van Software Robotics Live, omdat we het liefst heel werkend Nederland kennis laten maken met onze robots. 23 april belooft een mooie dag te worden, waar wij veel zin in hebben. Kom je ook?

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!