Programma

Programma overzicht

De onderstaande programmasessies zijn onderdeel van het online event Software Robotics Live 2021. Deze videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus te allen tijde bekijken waar en wanneer u dat uitkomt.

Bianca Heuser

Bianca Heuser

Projectmanager bij Nationale Politie

Weerstand of vertrouwen?

Bianca Heuser | Projectmanager | Nationale Politie

RPA is niet nieuw. De afgelopen jaren heeft de technologie van RPA zichzelf bewezen. Vooral de bancaire sector heeft laten zien dat RPA van grote toegevoegde waarde kan zijn bij administratieve & handmatige processen. De uitdaging ligt voor mij dan ook niet op technische vlak, maar veel meer op de veranderkundige aanpak die bij de implementatie van RPA komt kijken. Daar heb ik zelf mijn lessen in geleerd, en leer ik overigens nog steeds. Graag deel ik deze tijdens de openingslezing.

Politie
Pieter Joosten

Pieter Joosten

World Class Finance Innovator bij Brainwaver

10 Geheimen om RPA fans te Maken op de Werkvloer

Pieter Joosten | World Class Finance Innovator | Brainwaver

RPA wekt veel enthousiasme en terecht. Ik ben er fan van. Maar niet iedereen is een fan vanaf dag 1.Wanneer jij communiceert dat je robots gaat implementeren en een team hierop zet, zijn de meeste mensen sceptisch en afwachtend. Onder de oppervlakte ontstaan de eerste vragen zoals “gaat de robot mijn werk overnemen?”.

Wie is dan enthousiaster: de medewerker wiens proces gerobotiseerd wordt of degene die de robot mag gaan realiseren? In deze workshop leer je 10 geheimen om van medewerkers fans te maken van RPA en hiermee draagvlak te creëren voor RPA in jouw organisatie op de werkvloer.

Brainwaver
Edvard Veldman

Edvard Veldman

Platform-owner Digital Robotics bij PostNL

PostNL over Security en Risk uitdaging bij een RPA implementatie

Edvard Veldman | Platform-owner Digital Robotics | PostNL

Als toenmalig IT- & Projectmanager kende ik het rondje stakeholders richting go-live van traditionele IT-systemen uit mijn hoofd. Ook hun antwoorden en aanvullende vragen werden – naast nuttig – op enig moment voorspelbaar. Hoe anders was de ervaring toen ik 2 jaar geleden “platform RPA” onder mijn arm kreeg en bij afdelingen Compliance, Cyber Security, Risk & Audit aan de bel trok. Hun wedervragen gaven aan dat er wat zendingswerk te verrichten was: Wat is RPA en waarin verschilt het van andere systemen? Moet de focus van deze stakeholders liggen op het platform, op de robots en/of op de Virtuele Medewerkers? Toen hun interesse eenmaal was gewekt, was de unieke ervaring dat ze eerder klant wilden worden van RPA dan dat ze als stakeholder afdeling “wilden tekenen bij het kruisje”. Met inmiddels 3 dozijnen Virtuele Medewerkers live, 2 ethische hacks en 1 interne Audit achter de rug, deel ik graag wat ervaringen van PostNL.

PostNL

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!