Programma

Programma overzicht

De onderstaande sessies zijn onderdeel van het online event Software Robotics 2021. De videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus bekijken waar en wanneer u dat uitkomt vanuit de luie stoel. Wilt u een LIVE sessie bijwonen meld u dan aan voor het event, dan ontvangt u van ons een uitnodiging om uw programma samen te stellen en aan te melden voor een of meer LIVE sessies. Let op het aantal plaatsen bij de LIVE sessies is beperkt!

Rik Verhoog

Rik Verhoog

Business Unit Manager bij Robidus Services B.V.

Asher Lake

Asher Lake

RPA Lead bij Mercedes-Benz

Richard Bakker

Richard Bakker

Processmanager bij Adecco

On demand Talkshow: Hoe optimaliseer je je Digital Workforce?

Rik Verhoog | Business Unit Manager | Robidus & Asher Lake | RPA Lead | Mercedes-Benz en Richard Bakker | Processmanager | Adecco

Steeds meer organisaties hebben een start gemaakt met RPA en zijn toe aan de volgende stap, het optimaliseren van hun “Digital Workforce”. Maar hoe doe je dit? Tijdens deze talkshow gaat presentator Paul van Liempt hierover in gesprek met de experts aan tafel. Hoe hebben zij dit proces vormgegeven bij hun bedrijf?

Met het oog op zowel de ontwerp- en implementatievraagstukken als de informatie en organisatorische processen zullen zij onder andere ingaan op:
• Standaardisatie binnen hun organisatie;
• Combinatiemogelijkheden van RPA enerzijds en Procesmining , Machine Learning en Artificial Intelligence anderzijds;
• De RPA life-cycle. Hoe ontwikkelt RPA zich in de komende 5-10 jaar?

adecco1
Robert Mekking

Robert Mekking

Partner bij MvR Digital Workforce

Myrthe van den Reek

Myrthe van den Reek

Business manager RPA bij Modis

Live Roundtable: RPA strategie bepalen – een kennisdelingssessie over RPA

Myrthe van den Reek | Business Manager RPA Modis Tech Academy, Modis & Robert Mekking | Partner | MvR Digital Workforce

Wat is de beste strategie om uw RPA ambities waar te maken? Hoe begin je met RPA en hoe schaal je op. Hoe haal je waarde uit RPA en hoe borgt u het binnen uw bedrijf? Dit zijn de thema’s waar we tijdens deze roundtable gezamenlijk over zullen sparren.

Robert Mekking en Myrthe van den Reek sluiten aan namens Modis-MvR om hun kennis en ervaringen uit vele jaren RPA consultancy met u te delen. Zo bespreken zij de best-practices die zij gezien hebben en geven zij tips en adviezen om u verder te helpen met uw eigen RPA strategie.
Het wordt een interactief gesprek met slechts 12 aanwezigen, waardoor er ruimte is voor het delen van diepgaande kennis en inzichten vanuit alle gasten. Ook is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Deze round table vindt plaats op maandag 21 juni om 10.00u. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het event kunt u direct een plaats reserveren voor deze roundtable. Wacht niet te lang en meld u aan voor het event!

Deze Live sessie sluit mooi aan op onze on-demand talkshow over de belangrijke rol van mensen in uw RPA strategie.

Grant Goodband

Grant Goodband

Client Director, FS&I and Telco, Benelux bij Blueprism

Live videotalk: Accelerating Intelligent Automation with Blue Prism Cloud SaaS

Grant Goodband | Client Director, FS&I and Telco, Benelux | Blue Prism

This session will explore the increasing adoption of Blue Prism’s turnkey SaaS platform for both new deployments, and for customers looking to scale their automation program. We will explore key benefits and also highlight key considerations and factors in a successful deployment or migration to Blue Prism Cloud.

Deze LIVE videotalk vindt plaats op maandag 7 juni om 16.00u. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager!

Chris Vinke

Chris Vinke

Oprichter & CEO bij GRN

LIVE videotalk: Robotisering, automatisering en wat nu?

Chris Vinke | Oprichter / CEO | GRN Consultancy

Er is op dit moment veel ruis over wat er nu wel en niet mogelijk is binnen het robotiserings- & automatiseringsspeelveld. Volgens elke provider kunnen zij ook alles doen, maar wat kunt u als klant doen om door de bomen het bos nog te zien? Tijdens deze live videotalk geeft Chris Vinke praktische tips om robotisering & automatisering verder toe te passen en kunt u uw vragen stellen.

Deze LIVE videotalk vindt plaats op donderdag 10 juni om 10.00u. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager!

Marc Gill’ard

Marc Gill’ard

Directeur bij VKA

LIVE Roundtable over uw vraagstukken

Marc Gill’ard | DIRECTEUR | VKA

Tijdens ieder online Heliview event organiseren we een live Heliview round table. En u heeft invloed op het onderwerp van dit digitale ronde tafelgesprek! Het thema wordt namelijk bepaald aan de hand van de vragen die u bij uw aanmelding aangeeft graag beantwoord te willen hebben. Inmiddels zijn de onderwerpen voor de round table van dit event bekend. Gespreksleider Marc Gill’ard heeft een aantal stellingen voorbereid die onder andere ingaan op:

• Wat levert RPA organisaties op? Wat zijn de belangrijkste valkuilen?
• Welke bedrijfsprocessen bieden de meeste kansen voor RPA?
• Hoe ver zijn organisaties nu met de invoering en het gebruik van RPA?
• Hoe positioneren organisaties RPA / de robot binnen hun bedrijfsprocessen?
• Wat zijn de laatste ontwikkelingen en trends in RPA?
In deze tijden, waarin netwerken erg lastig is, biedt deze round table een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere professionals uit uw vakgebied en met hen van gedachten te wisselen over bovenstaande onderwerpen.

Deze LIVE roundtable vindt plaats op donderdag 17 juni om 13.00u.
Wilt u hier graag bij zijn? Meldt u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager! Iedere deelnemer aan deze round table krijgt het jubileumboek van VKA De toekomst van digitalisering in Nederland opgestuurd! In het boek geven 35 bestuurders antwoord op de vraag: Hoe verwacht je dat digitalisering jouw sector in de komende 10 jaar zal veranderen?

Verdonck Klooster & Associates
Robert Mekking

Robert Mekking

Partner bij MvR Digital Workforce

Danny van Zoen

Danny van Zoen

Informatiemanager bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Lauren Aardema

Lauren Aardema

RPA Developer bij OD Noordzeekaneelgebied

On demand Talkshow: RPA versnellen door de inzet van jong talent!

Lauren Aardema | Trainee RPA developer | Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied & Danny van Zoen | Informatiemanager | Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied & Robert Mekking | Partner | MvR Digital Workforce

Robotic Process Automation (RPA) levert veel waarde voor organisaties en is daarom ontzettend populair. Dit heeft geleid tot een groot tekort aan RPA developers. De oplossing is om jong talent in te zetten als onderdeel van uw RPA strategie. Lauren Aardema (trainee RPA developer) en Hakan Eker (product owner automatisering) vertellen je hoe het RPA traineeship de Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied helpt hun RPA ambities te realiseren. Robert Mekking sluit aan namens Modis-MvR om de paradox toe te lichten dat niet techniek, maar mensen de sleutel zijn tot een digitale toekomst!

Modis-MvR verloten een digitaal ticket voor de formule E onder alle kijkers van deze talkshow. Wilt u verder praten? Op 31 mei om 11:00u vind er een verdiepende sessie plaats in de vorm van een round table.

Edvard Veldman

Edvard Veldman

Platform-owner Digital Robotics bij PostNL

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

On demand Interview: Security en risk uitdagingen bij een RPA implementatie

Edvard Veldman | Platform-owner Digital Robotics | PostNL

Als toenmalig IT- & Projectmanager kende Edvard Veldman het rondje stakeholders richting go-live van traditionele IT-systemen uit zijn hoofd. Ook hun antwoorden en aanvullende vragen werden – naast nuttig – op enig moment voorspelbaar. Hoe anders was de ervaring toen hij 3 jaar geleden “platform RPA” onder zijn arm kreeg en bij afdelingen Compliance, Cyber Security, Risk & Audit aan de bel trok. Hun wedervragen gaven aan dat er wat zendingswerk te verrichten was: Wat is RPA en waarin verschilt het van andere systemen? Moet de focus van deze stakeholders liggen op het platform, op de robots en/of op de Virtuele Medewerkers? Toen hun interesse eenmaal was gewekt, was de unieke ervaring dat ze eerder klant wilden worden van RPA dan dat ze als stakeholder afdeling “wilden tekenen bij het kruisje”.

Tijdens dit interview met Paul van Liempt deelt Edvard graag de ervaring van PostNL nu inmiddels 3 dozijnen Virtuele Medewerkers live zijn en ze 2 ethische hacks en 1 interne Audit achter de rug hebben.

PostNL
Faye Bonsing

Faye Bonsing

Enterprise Account Executive bij Blueprism

Erwin de Leeuw

Erwin de Leeuw

Senior Product Owner Intelligent Automation bij Aegon

On demand Talkshow: Change Champions, we hebben jullie hulp hard nodig!

Faye Bonsing | Enterprise Account Executive | Blueprism & Erwin de Leeuw | Business Change Delivery Management | Aegon Netherlands

Het aantal bedrijven en instanties die beginnen aan hun automatiserings-journey neemt in rap tempo toe. Wat zorgt ervoor dat implementaties succesvol zijn en kunnen opschalen? Hoe bereikt u succes met RPA? Welke factoren zijn cruciaal voor het behalen van dat succes? Hoor alle insights tijdens dit interview met Erwin de Leeuw. Hij heeft jaren ervaring als Senior Product owner voor Intelligent Automation bij Aegon en heeft hier met een creatieve aanpak een fantastisch succes van weten te maken. Benieuwd? Bekijk deze video on demand!

Faye Bonsing

Faye Bonsing

Enterprise Account Executive bij Blueprism

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

On demand interview: Is Digital Transformatie een technologische innovatie of een cultuurverandering?

Faye Bonsing | Enterprise Account Executive | Blueprism

Het succes van elke innovatie is afhankelijk van een culturele adoptie binnen een organisatie.

Bent u een echt ‘digital first’-bedrijf? Weet u wat u moet doen om uw organisatie echt te laten transformeren? De organisatie van de toekomst is een naadloze samenwerking waarbij onze visie is dat een derde van de activiteiten wordt uitgevoerd door menselijke medewerkers, een derde door digitale medewerkers en een derde via IT oplossingen. Om dit te realiseren moeten de juiste oplossingen beschikbaar worden gesteld. Succesvolle culturele adoptie van deze veranderingen binnen het bedrijf is cruciaal voor succes.

Klaas-Jan Molendijk

Klaas-Jan Molendijk

PARTNER BIJ BCE CONSULTING

On demand videotalk: Lean RPA: Succesvol robotiseren voor nuchtere organisaties

Klaas-Jan Molendijk | Partner | BCE

RPA-techniek is verfrissend en enthousiasmerend, but don’t get fooled: de RPA-markt is nog steeds erg onvolwassen. In onze videotalk willen we een nuchter verhaal vertellen over volwassen & bewezen technologie in een nog onvolwassen werkveld. We starten met een kleine casestudie (incl. demo), waarna we in zullen gaan op onderwerpen als:

 • Positionering van RPA als “laatste keuze” en “tijdelijke oplossing”
 • Balancering tussen “cowboy-aanpak” en “boekenwijsheid-aanpak”
 • Inrichting van preventief beheer (ja, je leest het goed: het voorkomen van beheer)
 • Inzet van de ideale RPA-consultant (combinatie techniek/Lean/projectmanagement)
 • Borging van samenhang met IT-strategie & IT-architectuur
 • … enzovoort.

Met onze RPA-ervaring in sectoren waar budget & business case extra belangrijk zijn – lees: zorg + middelgrote/kleine organisaties – inspireren wij graag met een tegendraads geluid.

Maurits Houck

Maurits Houck

Regional Vice President Benelux bij UiPath

Marco van der Hoeven

Marco van der Hoeven

Hoofdredacteur bij Rocking Robots

On demand interview : UiPath maakt robots, zodat mensen ze niet hoeven te zijn

Maurits Houck | Regional Vice President Benelux | UI path & Marco van der Hoeven | Hoofdredacteur | Rocking Robots

Maurits Houck, Regional Vice President Benelux van het toonaangevende end-to-end automatiseringssoftwarebedrijf UiPath, wordt geïnterviewd door Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van RockingRobots.nl. Ze zullen het hebben over de productvisie van UiPath waarmee ze klanten helpen een volledig geautomatiseerde onderneming te worden.

Pieter Joosten

Pieter Joosten

RPA-LEAN trainer / Projectleider bij Brainwaver

Videotalk: 10 Geheimen om RPA fans te Maken op de Werkvloer

Pieter Joosten | RPA-LEAN trainer / Projectleider | Brainwaver

RPA wekt veel enthousiasme en terecht. Ik ben er fan van. Maar niet iedereen is een fan vanaf dag 1.Wanneer jij communiceert dat je robots gaat implementeren en een team hierop zet, zijn de meeste mensen sceptisch en afwachtend. Onder de oppervlakte ontstaan de eerste vragen zoals “gaat de robot mijn werk overnemen?”.

Wie is dan enthousiaster: de medewerker wiens proces gerobotiseerd wordt of degene die de robot mag gaan realiseren? In deze workshop leer je 10 geheimen om van medewerkers fans te maken van RPA en hiermee draagvlak te creëren voor RPA in jouw organisatie op de werkvloer.

Grant Goodband

Grant Goodband

Client Director, FS&I and Telco, Benelux bij Blueprism

Live Videotalk: Accelerating Intelligent Automation with Blue Prism Cloud SaaS

Grant Goodband | Client Director, FS&I and Telco, Benelux | Blue Prism

This session will explore the increasing adoption of Blue Prism’s turnkey SaaS platform for both new deployments, and for customers looking to scale their automation program. We will explore key benefits and also highlight key considerations and factors in a successful deployment or migration to Blue Prism Cloud.

Deze LIVE videotalk vindt plaats op maandag 7 juni om 16.00u. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager!

Chris Vinke

Chris Vinke

Oprichter & CEO bij GRN

LIVE videotalk: Robotisering, automatisering en wat nu?

Chris Vinke | Oprichter / CEO | GRN Consultancy

Er is op dit moment veel ruis over wat er nu wel en niet mogelijk is binnen het robotisering & automatisering speelveld. Volgens elke provider kunnen zij ook alles doen Maar wat kan je als klant doen om door de bomen het bos nog te zien? Tijdens deze live videotalk geeft Chris Vinke praktische tips om robotisering & automatisering verder toe te passen en kunt u uw vragen stellen.

Deze LIVE videotalk vindt plaats op donderdag 10 juni om 10.00u. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager!

Marc Gill’ard

Marc Gill’ard

Directeur bij VKA

LIVE Roundtable over uw vraagstukken

Marc Gill’ard | DIRECTEUR | VKA

Tijdens ieder online Heliview event organiseren we een live Heliview round table. En u heeft invloed op het onderwerp van dit digitale ronde tafelgesprek! Het thema wordt namelijk bepaald aan de hand van de vragen die u bij uw aanmelding aangeeft graag beantwoord te willen hebben. Inmiddels zijn de onderwerpen voor de round table van dit event bekend. Gespreksleider Marc Gill’ard heeft een aantal stellingen voorbereid die onder andere ingaan op:

• Wat levert RPA organisaties op? Wat zijn de belangrijkste valkuilen?
• Welke bedrijfsprocessen bieden de meeste kansen voor RPA?
• Hoe ver zijn organisaties nu met de invoering en het gebruik van RPA?
• Hoe positioneren organisaties RPA / de robot binnen hun bedrijfsprocessen?
• Wat zijn de laatste ontwikkelingen en trends in RPA?
In deze tijden, waarin netwerken erg lastig is, biedt deze round table een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere professionals uit uw vakgebied en met hen van gedachten te wisselen over bovenstaande onderwerpen.

Deze LIVE roundtable vindt plaats op donderdag 17 juni om 13.00u.
Wilt u hier graag bij zijn? Meldt u dan aan voor het event en reserveer direct uw plek via de EventManager! Iedere deelnemer aan deze round table krijgt het jubileumboek van VKA De toekomst van digitalisering in Nederland opgestuurd! In het boek geven 35 bestuurders antwoord op de vraag: Hoe verwacht je dat digitalisering jouw sector in de komende 10 jaar zal veranderen?

Verdonck Klooster & Associates
Robert Mekking

Robert Mekking

Partner bij MvR Digital Workforce

Myrthe van den Reek

Myrthe van den Reek

Business manager RPA bij Modis

Live Roundtable: RPA strategie bepalen – een kennisdelingssessie over RPA

Myrthe van den Reek | Business Manager RPA Modis Tech Academy, Modis & Robert Mekking | Partner | MvR Digital Workforce

Wat is de beste strategie om uw RPA ambities waar te maken? Hoe begin je met RPA en hoe schaal je op. Hoe haal je waarde uit RPA en hoe borgt u het binnen uw bedrijf? Dit zijn de thema’s waar we tijdens deze roundtable gezamenlijk over zullen sparren.

Robert Mekking en Myrthe van den Reek sluiten aan namens Modis-MvR om hun kennis en ervaringen uit vele jaren RPA consultancy met u te delen. Zo bespreken zij de best-practices die zij gezien hebben en geven zij tips en adviezen om u verder te helpen met uw eigen RPA strategie.
Het wordt een interactief gesprek met slechts 12 aanwezigen, waardoor er ruimte is voor het delen van diepgaande kennis en inzichten vanuit alle gasten. Ook is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Deze round table vindt plaats op maandag 21 juni om 10.00u. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het event kunt u direct een plaats reserveren voor deze roundtable. Wacht niet te lang en meld u aan voor het event!

Deze Live sessie sluit mooi aan op onze on-demand talkshow over de belangrijke rol van mensen in uw RPA strategie.

Faye Bonsing

Faye Bonsing

Enterprise Account Executive bij Blueprism

Erwin de Leeuw

Erwin de Leeuw

Senior Product Owner Intelligent Automation bij Aegon

On demand Talkshow: Change Champions, we hebben jullie hulp hard nodig!

Faye Bonsing | Enterprise Account Executive | Blueprism & Erwin de Leeuw | Business Change Delivery Management | Aegon Netherlands

Het aantal bedrijven en instanties die beginnen aan hun automatiserings-journey neemt in rap tempo toe. Wat zorgt ervoor dat implementaties succesvol zijn en kunnen opschalen? Hoe bereikt u succes met RPA? Welke factoren zijn cruciaal voor het behalen van dat succes? Hoor alle insights tijdens dit interview met Erwin de Leeuw. Hij heeft jaren ervaring als Senior Product owner voor Intelligent Automation bij Aegon en heeft hier met een creatieve aanpak een fantastisch succes van weten te maken. Benieuwd? Bekijk deze video on demand!

Rik Verhoog

Rik Verhoog

Business Unit Manager bij Robidus Services B.V.

Asher Lake

Asher Lake

RPA Lead bij Mercedes-Benz

Richard Bakker

Richard Bakker

Processmanager bij Adecco

Talkshow: Hoe optimaliseert u uw Digital Workforce?

Rik Verhoog | Business Unit Manager | Robidus & Asher Lake | RPA Lead | Mercedes-Benz en Richard Bakker | Processmanager | Adecco

Steeds meer organisaties hebben een start gemaakt met RPA en zijn toe aan de volgende stap, het optimaliseren van hun “Digital Workforce”. Maar hoe doe je dit? Tijdens deze talkshow gaat presentator Paul van Liempt hierover in gesprek met de experts aan tafel. Hoe hebben zij dit proces vormgegeven bij hun bedrijf?

Met het oog op zowel de ontwerp- en implementatievraagstukken als de informatie en organisatorische processen zullen zij onder andere ingaan op:
• Standaardisatie binnen hun organisatie;
• Combinatiemogelijkheden van RPA enerzijds en Procesmining , Machine Learning en Artificial Intelligence anderzijds;
• De RPA life-cycle. Hoe ontwikkelt RPA zich in de komende 5-10 jaar?

adecco1
Edvard Veldman

Edvard Veldman

Platform-owner Digital Robotics bij PostNL

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

Interview: Security en risk uitdagingen bij een RPA implementatie

Edvard Veldman | Platform-owner Digital Robotics | PostNL

Als toenmalig IT- & Projectmanager kende Edvard Veldman het rondje stakeholders richting go-live van traditionele IT-systemen uit zijn hoofd. Ook hun antwoorden en aanvullende vragen werden – naast nuttig – op enig moment voorspelbaar. Hoe anders was de ervaring toen hij 3 jaar geleden “platform RPA” onder zijn arm kreeg en bij afdelingen Compliance, Cyber Security, Risk & Audit aan de bel trok. Hun wedervragen gaven aan dat er wat zendingswerk te verrichten was: Wat is RPA en waarin verschilt het van andere systemen? Moet de focus van deze stakeholders liggen op het platform, op de robots en/of op de Virtuele Medewerkers? Toen hun interesse eenmaal was gewekt, was de unieke ervaring dat ze eerder klant wilden worden van RPA dan dat ze als stakeholder afdeling “wilden tekenen bij het kruisje”.

Tijdens dit interview met Paul van Liempt deelt Edvard graag de ervaring van PostNL nu inmiddels 3 dozijnen Virtuele Medewerkers live zijn en ze 2 ethische hacks en 1 interne Audit achter de rug hebben.

PostNL
Robert Mekking

Robert Mekking

Partner bij MvR Digital Workforce

Danny van Zoen

Danny van Zoen

Informatiemanager bij Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Lauren Aardema

Lauren Aardema

RPA Developer bij OD Noordzeekaneelgebied

Talkshow: RPA versnellen door de inzet van jong talent!

Lauren Aardema | Trainee RPA developer | Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied & Danny van Zoen | Informatiemanager | Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied & Robert Mekking | Partner | MvR Digital Workforce

Robotic Process Automation (RPA) levert veel waarde voor organisaties en is daarom ontzettend populair. Dit heeft geleid tot een groot tekort aan RPA developers. De oplossing is om jong talent in te zetten als onderdeel van uw RPA strategie. Lauren Aardema (trainee RPA developer) en Hakan Eker (product owner automatisering) vertellen je hoe het RPA traineeship de Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied helpt hun RPA ambities te realiseren. Robert Mekking sluit aan namens Modis-MvR om de paradox toe te lichten dat niet techniek, maar mensen de sleutel zijn tot een digitale toekomst!

Modis-MvR verloten een digitaal ticket voor de formule E onder alle kijkers van deze talkshow. Wilt u verder praten? Op 31 mei om 11:00u vind er een verdiepende sessie plaats in de vorm van een round table. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het event, kunt u vanaf 13 mei uw plaats tijdens de round-table reserveren!

Maurits Houck

Maurits Houck

Regional Vice President Benelux bij UiPath

Marco van der Hoeven

Marco van der Hoeven

Hoofdredacteur bij Rocking Robots

On demand interview: UiPath maakt robots, zodat mensen ze niet hoeven te zijn

Maurits Houck | Regional Vice President Benelux | UI path & Marco van der Hoeven | Hoofdredacteur | Rocking Robots

Maurits Houck, Regional Vice President Benelux van het toonaangevende end-to-end automatiseringssoftwarebedrijf UiPath, wordt geïnterviewd door Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van RockingRobots.nl. Ze zullen het hebben over de productvisie van UiPath waarmee ze klanten helpen een volledig geautomatiseerde onderneming te worden.

Faye Bonsing

Faye Bonsing

Enterprise Account Executive bij Blueprism

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

On Demand interview: Is Digital Transformatie een technologische innovatie of een cultuurverandering?

Faye Bonsing | Enterprise Account Executive | Blueprism

Het succes van elke innovatie is afhankelijk van een culturele adoptie binnen een organisatie.

Bent u een echt ‘digital first’-bedrijf? Weet u wat u moet doen om uw organisatie echt te laten transformeren? De organisatie van de toekomst is een naadloze samenwerking waarbij onze visie is dat een derde van de activiteiten wordt uitgevoerd door menselijke medewerkers, een derde door digitale medewerkers en een derde via IT oplossingen. Om dit te realiseren moeten de juiste oplossingen beschikbaar worden gesteld. Succesvolle culturele adoptie van deze veranderingen binnen het bedrijf is cruciaal voor succes.

Klaas-Jan Molendijk

Klaas-Jan Molendijk

PARTNER BIJ BCE CONSULTING

On Demand videotalk: Lean RPA: Succesvol robotiseren voor nuchtere organisaties

Klaas-Jan Molendijk | Partner | BCE

RPA-techniek is verfrissend en enthousiasmerend, but don’t get fooled: de RPA-markt is nog steeds erg onvolwassen. In onze videotalk willen we een nuchter verhaal vertellen over volwassen & bewezen technologie in een nog onvolwassen werkveld. We starten met een kleine casestudie (incl. demo), waarna we in zullen gaan op onderwerpen als:

 • Positionering van RPA als “laatste keuze” en “tijdelijke oplossing”
 • Balancering tussen “cowboy-aanpak” en “boekenwijsheid-aanpak”
 • Inrichting van preventief beheer (ja, je leest het goed: het voorkomen van beheer)
 • Inzet van de ideale RPA-consultant (combinatie techniek/Lean/projectmanagement)
 • Borging van samenhang met IT-strategie & IT-architectuur
 • … enzovoort.

Met onze RPA-ervaring in sectoren waar budget & business case extra belangrijk zijn – lees: zorg + middelgrote/kleine organisaties – inspireren wij graag met een tegendraads geluid.

Pieter Joosten

Pieter Joosten

RPA-LEAN trainer / Projectleider bij Brainwaver

Videotalk: 10 Geheimen om RPA fans te Maken op de Werkvloer

Pieter Joosten | RPA-LEAN trainer / Projectleider | Brainwaver

RPA wekt veel enthousiasme en terecht. Ik ben er fan van. Maar niet iedereen is een fan vanaf dag 1.Wanneer jij communiceert dat je robots gaat implementeren en een team hierop zet, zijn de meeste mensen sceptisch en afwachtend. Onder de oppervlakte ontstaan de eerste vragen zoals “gaat de robot mijn werk overnemen?”.

Wie is dan enthousiaster: de medewerker wiens proces gerobotiseerd wordt of degene die de robot mag gaan realiseren? In deze workshop leer je 10 geheimen om van medewerkers fans te maken van RPA en hiermee draagvlak te creëren voor RPA in jouw organisatie op de werkvloer.

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Direct aanmelden?

Meld u aan met 100% korting!

Wij bieden een mogelijkheid om met 100% korting deel te nemen! Grijp uw kans, het aantal tickets met 100% korting is maar beperkt beschikbaar!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!