nieuws Software robotics Live

Paul van Liempt dagvoorzitter Software Robotics congres

Voor de eerste editie van het Software Robotics congres 2019 hebben we een unieke dagvoorzitter weten te strikken. Het dagvoorzitterschap zal op 23 april in handen liggen van niemand minder dan Paul van Liempt.

Uw dagvoorzitter

Paul van Liempt zal tijdens het congres interviews en discussies leiden met een kritische inhoudelijke houding om zo het onderste uit de kan te halen. Door zijn jarenlange ervaring in het vak weet Paul je aandacht vast te houden en is het enerverend om naar hem te luisteren.  Met zijn open houding en humoristische flair zal hij elke discussie op scherp zeten.

Ik wil als presentator de nieuwsgierige vragensteller blijven, maar wel een met een mening. Ik hou van provoceren, aldus Paul in een interview met Vrij Nederland.

Loopbaan Paul van Liempt

Nadat Paul zijn studie culturele antropologie heeft afgerond begint hij zijn journalistieke loopbaan bij Het Parool. Jarenlang schrijft hij columns, nieuwsverhalen en grote interviews voor de zaterdagkrant. Vervolgens is Paul gaan werken voor RTL5 waar hij meewerkt aan verschillende documentaires over de Jellinek Kliniek en het Pieter Baan Centrum. Verder maakt Paul een documentaire over leven en werk in West-Afrika voor de publieke omroep en schreef hij voor Vrij Nederland, Het Financiële Dagblad en de Volkskrant Magazines over uiteenlopende onderwerpen zoals media, economie, politiek en sport. Ook heeft Paul verschillende boeken op zijn naam staan, waaronder ‘Een goed stel’ over voetbalcommentatoren, ‘Het verhaal achter Miljonair Fair’ over luxury life en het boek ‘de Nederlandse droom’ over het onderwijs in Nederland.

Acht jaar lang presenteerde Paul het ochtendprogramma Paul van Liempt op de BNR radio. Vervolgens maakt hij de overstap naar RTL Z waar hij momenteel wekelijks te zien is met zijn programma van Liempt 1-op1, waar hij topmensen uit het bedrijfsleven interviewt over de politiek, sport en de culturele wereld. Sinds afgelopen najaar is Paul ook weer te horen bij de BNR en presenteert hij het programma “Juridische Zaken”.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren en discussieer mee met Paul van Liempt op 23 april tijdens het Software Robotics congres. Meld u nu aan!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!