Partner worden

30 dagen leadgen: behaal uw maximale ROI

Doe mee aan Software Robotics Live en genereer kwalitatieve leads voor uw business. Tijdens het online event brengen wij u op diverse manieren in contact met onze doelgroep. Door een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de Heliview TALKS bieden wij u een podium om uw kennis en expertise te delen met de deelnemers van het event. Daarnaast vormen de 1-op-1 gesprekken een vitaal onderdeel van het event. Tijdens de netwerk- en expertgesprekken zetten wij u in direct contact met de deelnemers om hen te helpen met hun vraagstukken. Tijdens het event brengen wij u in contact met Heliview- en Marketing Qualified Leads.

Een Heliview Qualified Lead (HQL) is een gekwalificeerde eindgebruiker met een rol in de Decision Making Unit (DMU) binnen een eindgebruikersorganisatie met minimaal 20 FTE die concreet geïnteresseerd is in het desbetreffende eventonderwerp.

Een Marketing Qualified Lead (MQL) is een gekwalificeerde eindgebruiker met een rol in de Decision Making Unit (DMU) binnen een eindgebruikersorganisatie met minimaal 20 FTE, die buiten interesse in het eventonderwerp ook specifiek interesse heeft in 1-op-1 gesprekken met uw organisatie en/of geïnteresseerd is in uw inhoudelijke bijdrage aan het event.

Heliview TALKS

Voorafgaande aan het event wordt de videocontent opgenomen in onze professionele Heliview Studio. De video’s worden gedurende 30 dagen ingezet om nieuwe leads voor u te genereren. Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van deze content, zodat ook u deze kunt gebruiken in uw marketingstrategie. Er zijn diverse talks mogelijkheden:

Gerichte netwerk- en expertgesprekken

EventManager stelt u in staat om, voorafgaand aan en tijdens het event, deelnemers uit te nodigen voor 1-op-1 gesprekken. U kunt deelnemers uitnodigen op basis van functieprofielen, branches, organisatiegroottes en nog veel meer. Tevens kunnen deelnemers u uitnodigen voor een 1-op-1 gesprek om hun prangende vragen aan u te stellen. Na afloop van de gesprekken ontvangt u de persoonlijke e-mailadressen, zodat u uw contacten goed op kunt volgen.

Netwerkgesprekken
In EventManager nodigt u deelnemers uit met wie u in contact wilt komen. Als uw uitnodiging wordt geaccepteerd, zal er een gesprek worden  ingepland. De netwerkgesprekken hebben als primair doel het leggen van nieuwe contacten tussen leveranciers en eindgebruikers en de kennismaking tussen 2 organisaties. Aan de hand van de vooraf aangegeven profielvragen kan het gesprek voorbereid worden. De gesprekken vinden plaats in EventManager en duren ongeveer vijftien minuten.

Expertgesprekken
Indien een deelnemer een concrete hulpvraag heeft, kan de deelnemer maximaal twee partners uitnodigen voor een expertgesprek. De deelnemer geeft dan feitelijk aan wat zijn/haar vraag is. Op deze manier wordt u in de gelegenheid gesteld om de juiste expert in te plannen om de vraag te beantwoorden. Een expertgesprek duurt ongeveer dertig minuten en vinden enkel plaats op initiatief van de deelnemers.

Ik help u graag verder

Lotte Baauw

Heliview biedt u jarenlange ervaring in leadgeneratie events. Met de samenstelling van onze events bieden wij u de ultieme 30 dagen leadgeneratie campagne. Onze unieke “end-users” policy, gekwalificeerde doelgroep, netwerk- en expertgesprekken biedt u de juiste mix om uw marketingdoelstellingen te behalen. Uw ROI staat hierin voorop. Samen met u maken wij uw eventdeelname tot een succes! Ideeën? Wij denken graag met u mee! Neem hieronder contact op.

Lotte Baauw | Inhouse Sales Executive | lotte.baauw@heliview.nl | +31 (0)76 548 40 26

Business partner worden?

Vul uw gegevens in en ontvang alle informatie en prijzen

    Blijf op de hoogte!

    Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!