Online event

Online event

Tijdens het online event van Heliview staan kennis delen en netwerken centraal. Krijg 30 dagen lang toegang tot exclusieve en inzichtvolle 20-minute TALKS die u op elk gewenst moment kunt bekijken. Daarnaast kiest u bij welke LIVE sessie u aanwezig wilt zijn. Heeft u vragen of wilt u dieper op de materie ingaan? Dan kunt u heel eenvoudig een gesprek inplannen met een van de experts.

Wij wensen u alvast veel online kijk-, netwerk- en leerplezier!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Na uw aanmelding krijgt u van ons een paar weken voor de start van het online event een uitnodiging om uw programma met LIVE sessies te plannen. Komen uw interesses en achtergrond overeen met die van onze partners? Dan kunt u door hen via e-mail worden uitgenodigd voor een netwerkgesprek. Een interessante gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, maar of u hierop ingaat, bepaalt u natuurlijk zelf. Vanaf de start van het online event heeft u 30 dagen lang toegang tot de vooraf opgenomen 20-minute TALKS en de LIVE sessies waarvoor u zich heeft aangemeld.

Expert nodig?

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of kunt u goed advies gebruiken? Dan heeft u de mogelijkheid om een van de experts uit te nodigen voor een verdiepingssessie van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!