Laatste nieuws

Cluster software
2 september 2021

The digital workforce of the smartest port

Blue Prism is de wereldwijde leider in intelligente automatisering voor de onderneming en transformeert de manier waarop het werk wordt gedaan. Wij waren dan ook erg trots om Blueprism als een van onze partners te hebben bij het Software Robotics Live event!

Lees verder
1 juli 2021

We mogen weer!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Lees verder
21 mei 2021

‘Pak automatiseringsangst aan als vliegangst’

Een van de sprekers tijdens Software Robotics Live is een bekende naam in de Nederlandse RPA-wereld, Asher Lake. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de invoering van digitale medewerkers bij KLM, en heeft een uitgesproken mening over automatisering die hij onder meer uitdraagt op de internationale editie van Rocking Robots.

Lees verder
20 mei 2021

RPA bij Adecco: ‘Robot neemt impopulair werk uit handen’

Toen uitzendbedrijf Adecco in Nederland geconfronteerd werd met meer administratieve lasten door nieuwe wettelijke verplichtingen kwam Robotic Process Automation (RPA) in beeld als oplossing om de medewerkers te ontlasten. In korte tijd is daarop een robot neergezet die ervoor zorgt dat impopulair werk toch goed wordt gedaan, en de mensen zich kunnen richten op hun […]

Lees verder
18 mei 2021

Innoveren en bedrijf efficiënter worden? Zet IoT in!

Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om Internet of Things (IoT) op korte termijn te gaan inzetten. De reden hiervoor is hun behoefte aan innovatie en bedrijfsefficiëntie. Velen zijn wel bekend met de term IoT, maar weten niet wat IoT voor hun organisatie kan betekenen.

Lees verder
11 mei 2021

Procesverbetering 2.0 met Robotic process automation

Vorig jaar juli hebben wij binnen Meijers Assurantiën (een onafhankelijke makelaar in verzekeringen) een robot gebouwd die binnen 1 maand werkzaam was en 70% van de 28.000 mails (per jaar) op de afdeling verkeersschades oppakt. Inmiddels zijn we nog geen jaar en meerdere robots verder, die in totaal 1.5 FTE van verschillende repeterende werkzaamheden overnemen […]

Lees verder
5 mei 2021

Nederlandse robots helpen steeds vaker

Een van de opvallendste trends tijdens de coronacrisis is de innovatie die plaatsvindt met technologie. Naast de bekende groei van thuiswerktechnologie zit ook de robotbranche in de lift. Dat geldt  zowel voor softwarerobots (RPA) als voor fysieke robots. Een innovatief voorbeeld in Nederland is de horecarobot van Dalco.

Lees verder
21 april 2021

Finance-sector kan veel meer doen met AI in klantcontact

De implementatie van AI op grote schaal door financiële dienstverleners is het laagste van alle bedrijfstakken, en waar AI is geïmplementeerd, zijn er nog steeds klantverwachtingen waaraan niet wordt voldaan – waarbij de helft van de klanten zegt dat ze geen waarde krijgen van AI-gerelateerde interacties. 

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!