nieuws Software Robotics Live

It’s all about Software Robotics Live!

Op 23 april 2019, vindt in de Koninklijke Burgers’ Zoo, de aller eerste editie van het congres: Software Robotics Live 2019 plaats.

Dit congres helpt u om succesvol software robotisering toe te passen in de praktijk. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar mensen, processen, de organisatie en de techniek.

Bij uitstek is Software Robotics Live 2019 het congres waar u kunt kijken hoe collega’s in het werkveld om gaan met robotisering anno 2019. Het delen van kennis met elkaar of misschien zelfs na te apen?

We nemen u op 23 april dan ook eerst terug naar de basics, met een rondleiding door het dierenrijk in de Koninklijke Burgers’ Zoo. Onder leiding van biologe Constanze Mager, waarin zij aan de hand van de apenrots haarfijn paralellen trekt met het bedrijfsleven zoals wij die kennen. De herkenbaarheid zal u treffend terug zien aan de vriendjespolitiek bij de chimpansees, net als de netwerkende bavianen.

Al gauw komt de aap uit de mouw en zult u ervaren dat u niet als enige op zoek bent naar de juiste oplossingen als het draait om de automatisering binnen uw organisatie!

Meld u hier aan.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!