Heliview EXPO

Dé online ontmoetingsplek van professionals!

Of u nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers, uw netwerk wilt vergroten óf snel kennis wilt maken met de juiste contactpersonen binnen een organisatie; het kan allemaal tijdens het online event in de nieuwe Heliview EXPO! De expo biedt u de gelegenheid om snel en makkelijk in contact te komen met de juiste personen en organisaties die u verder kunnen helpen met uw strategie.

online netwerkplein

Alle businesspartners die een bijdrage leveren aan het online event zijn terug te vinden in de Heliview EXPO. In dit overzicht kunt u snel zien welke organisaties aan het event deelnemen. Wilt u meer weten over een organisatie? Dan kunt u doorklikken naar hun persoonlijke bedrijfsoverzicht. Hier ziet u snel op welke vakgebieden zij zich richten en welke personen u kunt benaderen.

Direct in gesprek

Tijdens al onze events staat ‘Sharing Knowledge & Connecting People’ centraal. U kunt dan ook zelf 1-op-1 gesprekken aanvragen en accepteren in de Heliview EXPO. Aan de hand van uw organisatiespecifieke behoefte kunt u kiezen met welke businesspartner/leverancier u in gesprek wilt gaan. Dit kan een netwerkgesprek of een expertgesprek zijn. Op de bedrijfspagina vindt u terug welke afgevaardigden/experts u kunt benaderen voor een gesprek en wanneer zij beschikbaar zijn. U kunt tevens uitnodigingen ontvangen van de afgevaardigden en experts. Door deze unieke samenkomst kunt u snel en makkelijk in gesprek gaan met de juiste personen binnen een organisatie.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!