10 RPA geheimen

10 Geheimen om RPA fans te maken op de werkvloer

Niet iedereen is een enthousiast wanneer je communiceert dat je robots wilt gaan implementeren. De meeste medewerkers zijn sceptisch en afwachtend. Pieter Joosten geeft een unieke workshop waarin draagvlak creëren voor RPA centraal staat.

“RPA wekt veel enthousiasme en terecht, ik ben er fan van,” aldus Pieter Joosten, World Class Finance Innovator bij Brainwaver. Maar niet iedereen is een fan vanaf dag 1.Wanneer jij communiceert dat je robots gaat implementeren en een team hierop zet, zijn de meeste mensen sceptisch en afwachtend. Onder de oppervlakte ontstaan de eerste vragen zoals “gaat de robot mijn werk overnemen?”.

Wie is dan enthousiaster: de medewerker wiens proces gerobotiseerd wordt of degene die de robot mag gaan realiseren? Piet Joosten geeft tijdens het congres Software Robotics Live 2020 een unieke workshop. Tijdens deze workshop leer je de 10 geheimen om van medewerkers fans van RPA te maken en hiermee draagvlak te creëren voor RPA in jouw organisatie.

Pieter Joosten is een gepassioneerde ervaren financial en is gek op verbetering en innovatie. Door jarenlang LEAN in Finance toe te passen en RPA te implementeren heeft hij de kracht gezien van digitalisering in combinatie met continu verbeteren en menselijke creativiteit. Met Brainwaver verspreid hij graag die kracht zodat meer organisaties en Financials klaar zijn voor de digitale morgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!