Software Robotics Live 2021

Pas robotisering succesvol toe in de praktijk!

Online event

Van start op 27 mei 2021

Weerstand of vertrouwen?

Het online event Software Robotics Live helpt u om succesvol robotisering toe te passen in de praktijk en vertelt u alles over de laatste ontwikkelingen rondom RPA. Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak en behoudt u deze ook? Het thema dit jaar is dan ook: Weerstand of vertrouwen?

Meld u aan voor het event en krijg vanaf 27 mei 30 dagen lang onbeperkt toegang tot ons on demand-platform waar u 20-minute TALKS (interviews, presentaties en TALKshows) bekijkt, 1-op-1 gesprekken plant met specialisten van onze partners en deelneemt aan interactieve LIVE sessies (roundtables, webinars en workshops). Zorg dat u er op tijd bij bent want voor de LIVE sessies geldt: vol = vol!

Software Robotics Live

Sprekers update

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd:

Lauren Aardema

Lauren Aardema

RPA Developer bij OD Noordzeekaneelgebied

Asher Lake

Asher Lake

RPA Lead bij Mercedes-Benz

Rik Verhoog

Rik Verhoog

Business Unit Manager bij Robidus Services B.V.

Chris Vinke

Chris Vinke

Oprichter & CEO bij GRN

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

The digital workforce of the smartest port
2 september 2021

The digital workforce of the smartest port

Blue Prism is de wereldwijde leider in intelligente automatisering voor de onderneming en transformeert de manier waarop het werk wordt gedaan. Wij waren dan ook erg trots om Blueprism als een van onze partners te hebben bij het Software Robotics Live event!

Lees verder
We mogen weer!
1 juli 2021

We mogen weer!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Lees verder
‘Pak automatiseringsangst aan als vliegangst’
21 mei 2021

‘Pak automatiseringsangst aan als vliegangst’

Een van de sprekers tijdens Software Robotics Live is een bekende naam in de Nederlandse RPA-wereld, Asher Lake. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de invoering van digitale medewerkers bij KLM, en heeft een uitgesproken mening over automatisering die hij onder meer uitdraagt op de internationale editie van Rocking Robots.

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!