Wat wij doen

ALLE INFORMATIE EN EVENTS OVER software development

Met onze congressen leggen wij de basis voor kennisoverdracht, vergroten wij praktische vaardigheden en brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand.

Om u de meest actuele vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te bieden en daarnaast persoonlijke netwerkmogelijkheden te brengen, werkt het Heliview team iedere dag hard aan de organisatie van 30 congressen binnen diverse vakgebieden. Lees hier alle laatste nieuws, ontwikkelingen en events omtrent software development.

Wat onze klanten zeggen

Opgedane kennis kan ik direct op mijn business toepassen

Het programma van het congres stelde mij in staat om uit te zoomen van mijn eigen business, informatie en kennis te vergaren om vervolgens weer in te zoomen op mijn business waar kan ik de opgedane kennis toepassen.

René Beijen

René Beijen

Belastingdienst

Zeer goed georganiseerd

Het event was zeer goed georganiseerd, de dagvoorzitter heeft alles zeer goed begeleid, het programma was afwisselend en interactief en de sprekers hadden over het algemeen boeiende presentatie.

Collin Zwetsloot

Collin Zwetsloot

Rijkswaterstaat

Informatief congres met interessante gesprekspartners

Het was wederom een informatief congres waarbij het onderwerp vanuit diverse invalshoeken werd bekeken en interessante gesprekspartners aanwezig waren.

Ivonne van Uden

Ivonne van Uden

Stedin Groep N.V.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!