Cluster software

The digital workforce of the smartest port

Blue Prism is de wereldwijde leider in intelligente automatisering voor de onderneming en transformeert de manier waarop het werk wordt gedaan. Wij waren dan ook erg trots om Blueprism als een van onze partners te hebben bij het Software Robotics Live event! Blue Prism helpt organisaties om operationele efficiëntie en wendbaarheid te verbeteren en versnellen door het voor uw mensen gemakkelijk te maken om de processen te automatiseren die er het meest toe doen. Blue Prism’s intelligente digitale personeelsbestand is slim, veilig, schaalbaar en succesvol, waardoor mensen vrij zijn om hun taken opnieuw uit te vinden.

Port of Rotterdam

Ontdek hoe Port of Rotterdam de intelligente digitale medewerkers van Blue Prism gebruikt om de efficiëntie en de klanttevredenheid van werknemers en klanten te verbeteren. In deze video legt Port of Rotterdam uit waarom ze besloten om RPA (Robotic Process Automation) te implementeren, en hoe zij momenteel profiteren van het succes van RPA.

Software Robotics Live

Het online event Software Robotics Live hielp in mei 2021 organisaties om succesvol robotisering toe te passen in de praktijk en vertelt u alles over de laatste ontwikkelingen rondom RPA. Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak en behoudt u deze ook? Het thema dit jaar was dan ook: Weerstand of vertrouwen? Het was een geslaagde editie, op naar 2022!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!