Software Development

Sharing knowledge • Connecting people

kennis, nieuws & events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over software development. We bieden u als professional de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende congressen

Voor in de agenda

software robotics
Software Robotics Live

Datum: 24 juni 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

API
API Summit (BE)

Datum: 1 oktober 2020
Locatie: Van der Valk | Brussel

low code no code
Low Code No Code

Datum: 03 november 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

DevOps

Datum: 24 november 2020
Locatie: Burger’s Zoo | Arnhem

API summit
API

Datum: 10 maart 2021
Locatie: Valk Exclusief | Utrecht

Uitgelicht:

Software robotics Live

software robotics

WEERSTAND OF VERTROUWEN?

Dit congres helpt u om succesvol software robotisering toe te passen in de praktijk. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar mensen, processen, de organisatie en de techniek.

Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten.

Datum: 24 juni 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!
13 maart 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Kijk met frisse energie mee! Wanneer u een website bezoekt wilt u duidelijkheid. U wilt graag weten wat u te wachten staat en waar u bepaalde informatie kunt vinden. Wij hebben dan ook met man en macht gewerkt om een gloednieuwe website neer te zetten. Met trots kondigen wij

Lees verder
Hoe testen slimmer, sneller én minder kan
3 januari 2020

Hoe testen slimmer, sneller én minder kan

Met al die verschillende testsoorten en werkwijzen ontstaat wel een nieuw probleem. Elk team heeft zijn eigen keuzes gemaakt waar het gaat om teststrategie, -tools en -frameworks. Hoewel er al heel veel testen zijn en dat aantal elke sprint gestaag meegroeit met alle nieuwe features,

Lees verder
De Revolutie van Software: de impact van Low en No code oplossingen
12 december 2019

De Revolutie van Software: de impact van Low en No code oplossingen

Op 6 november vindt de eerste editie van het congres Low Code No Code plaats, Chief Visionary Officer bij Thinkwise, Victor Klaren is spreker tijdens het congres. Victor is op dagelijkse basis bezig met het bedenken én uitvoeren van de visie en strategie van Thinkwise.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Innovation-, transformation- & digital managers, product owners & project managers, IT operations managers, application- en database managers, managers datakwaliteit, IT managers, IT architecten

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!