Fokko van der Zee

Managing Director Security Management

Fokko is Managing Director Security Management bij Nedap en heeft uitgebreide internationale ervaring met verantwoordelijkheden in grote en middelgrote bedrijven. De drive van Fokko is om bedrijven nieuw leven in te blazen, te optimaliseren en verder te laten groeien door nieuwe technologieën toe te passen, zoals web en e-commerce en samen te werken met anderen om nieuwe marktkansen te benutten. Nedap is een techbedrijf met mensenkennis en zorgt voor voldoening en plezier op het werk. De technologie van Nedap maakt mensen productiever en organisaties efficiënter en helpt bedrijven de talenten en mogelijkheden van hun medewerkers beter te benutten.

Nedap

Bij Nedap geloven we in de diversiteit van mensen en organisaties. Wij ontwikkelen technologie die mensen helpt om productiever te zijn in hun werk, door beter aan te sluiten op hun individuele talenten en mogelijkheden. Dit maakt medewerkers gelukkiger en organisaties succesvoller.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en organisaties meer kunnen bereiken dan zij zelf voor mogelijk houden. Er is altijd ruimte om te groeien. En dus stellen wij alles in het werk om te begrijpen wat mensen nodig hebben om te excelleren in hun werk.

Creativiteit, technologische kennis en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar wat mensen succesvol maakt zijn de belangrijkste pijlers onder ons bedrijf. Wij bestaan om mensen en organisaties optimaal te laten presteren.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!