Online event

Ontdek videocontent van diverse partners en sprekers van Smart City. Tijdens de congresdag worden er in de Heliview Studio diverse presentaties en talkshows opgenomen door de partners en sprekers van het event. Deze exclusieve online content kunt u vanaf een week na de congresdag bekijken in ons online platform; EventManager.

Heliview TALKS

Diverse partners en sprekers zullen op de congreslocatie een bijdrage leveren aan Heliview TALKS. Deze video’s zullen andere content bevatten dan de keynotes en break-outsessies op de congresdag. U kunt u tot 30 dagen na de congresdag nog aanmelden om de online content te bekijken. Heeft u zich aangemeld voor de congresdag? Dan ontvangt u automatisch toegang tot het online event, waar u de videocontent kunt bekijken. Met dit initiatief willen wij ons platform voor kennisoverdracht ook online faciliteren.

EventManager

In de EventManager kunt u uw eigen eventdeelname beheren. Zo kunt u hier uw programma inplannen, 1-op-1 gesprekken inplannen en het actuele congresprogramma volgen op de dag zelf. Vanaf nu kunt u hier ook de Heliview TALKS, waar de videocontent te vinden is, bekijken. Ook vind u hier de Heliview EXPO.

Heliview EXPO

In de Heliview EXPO vindt u onder andere de gegevens van de afgevaardigden en experts van de partners. Zit u met een specifieke vraag en zou u graag eens in gesprek willen met een (technische) expert van een vooraanstaande oplossingsaanbieder. Dan kunt u in de Heliview EXPO netwerk- en/of expertgesprekken inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Deelname aan de congresdag

  • In één dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Voer inhoudelijke gesprekken met experts en win direct advies in
  • Direct toegang tot de exclusieve online content
  • Een veilige en 1,5 meter proof congresomgeving

Deelname aan online event

  • Win informatie in op de tijden wanneer het u uitkomt
  • Vanaf een week na de congresdag is de videocontent beschikbaar
  • Vraag online netwerk- en expertgesprekken aan
  • Tot wel 7 verschillende soorten talkshows en expert sessies

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!