Heliview TALKS

Haal het maximale uit uw deelname

Het Smart City event bestaat uit een congresdag en een online event te vinden in het online platform de EventManager. Tijdens de congresdag worden er onder andere interviews opgenomen met de sprekers, experts en partners van het congres. Dit gebeurt in de mobiele Heliview studio.

Als deelnemer van het congres krijgt u een week na de congresdag automatisch toegang tot Heliview TALKS en de Heliview EXPO in de EventManager. Hier vindt u aanvullende interessante interviews, gesprekken en presentaties die een verlengde vormen van de congresdag. Ieder item duurt ongeveer 20 minuten.

Haal maximale kennis uit uw deelname en log in in uw persoonlijke EventManager. Heeft u niet deelgenomen aan het congres? Als u behoort tot de doelgroep kunt u zich kosteloos registreren en toegang krijgen tot deze exclusieve online content.

Ontdek de online partners van het event in de EXPO

De online partners zijn te vinden in de EventManager onder de tab EXPO. Partners presenteren zich hier met een korte bedrijfsomschrijving, eventueel eigen video’s en als deelnemer kunt u direct in contact komen met de experts en afgevaardigden van onze partners.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!