Happy City 2021

Smart City Happy Society

Stadion Feijenoord

Congresdag: 10 november | Online event start: 11 november

1ste editie

Het Happy City event bestaat uit een congresdag en een online event. Tijdens de congresdag nemen wij interviews, talkshows en verschillende talks op met experts en partners in onze mobiele Heliview studio. Deze exclusieve online videocontent is beschikbaar vanaf een week na de congresdag.

Deelnemers aan de congresdag krijgen automatisch toegang tot het online event. Deelnemers die liever alleen deelnemen aan het online event kunnen zich aanmelden tot een maand na de congresdag.

Een slimme stad zorgt voor een betere dienstverlening, vergroot de leefbaarheid en helpt bij de verduurzaming. De laatste jaren wordt er veel gesproken over Smart Cities. IDC voorspelt dat de uitgaven voor slimme steden-initiatieven dit jaar met 18,9% stijgt ten opzichte van 2019. Veel overheidsinstanties zijn dan ook bezig met initiatieven om een Smart City op te zetten, of onderzoeken de mogelijkheden om te gaan beginnen. Het Happy City congres gaat met name over het gebruiken van informatietechnologieën, IoT en data om een stad te beheren en te besturen. Tijdens het congres nemen we u mee in de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van Smart Cities. Hierbij kijken we naar de technologische kant, maar ook zeker naar de bestuurlijke kant. Het congres helpt deelnemers met het vraagstuk hoe zij door middel van slimme technologieën de stad aantrekkelijker, duurzamer en leefbaarder kunnen maken, zodat mensen er graag wonen en bedrijven zich er graag vestigen.

NIEUW: Happy City bestaat vanaf nu uit een congresdag en een 30 daags online event!
Meer informatie

Happy City

Sprekers update

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd:

Bas van Leeuwen

Bas van Leeuwen

Business Development Director bij JADS

Christian Verhagen

Christian Verhagen

Senior Consultant Data & Analytics bij VKA

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!