Wat wij doen

Alle informatie en events over security

Heliview organiseert jaarlijks circa 30 events in diverse vakgebieden met als primair doel het tot stand brengen van persoonlijke en zakelijke relaties. Met onze events leggen wij de basis voor kennisoverdracht, vergroten wij praktische vaardigheden en brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand. We passen onze dienstverlening voortdurend aan zodat deelnemers en business partners op een eenvoudige, informele en ludieke manier met elkaar in contact komen! Zo starten wij vanaf september 2020 met een nieuw online concept binnen de EventManager.

Fysiek congres

Om u de meest actuele vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te bieden en daarnaast persoonlijke netwerkmogelijkheden te brengen, werkt het Heliview team iedere dag hard aan de organisatie van 30 events binnen diverse branches. Op de congresdag heeft u de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe informatie te verkrijgen. Onze congressen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies en interactieve workshops inspiratie op te doen en ervaringen te delen.

Online congres

Tijdens de congresdag worden er in de Heliview Studio diverse presentaties en talkshows opgenomen door de partners en sprekers van het event. Deze exclusieve online content kunt u vanaf een week na de congresdag bekijken binnen Heliview TALKS in ons online platform; EventManager. Daarnaast is er binnen de EventManager ook een mogelijkheid om te netwerken. In Heliview EXPO kunt u onder andere in contact komen met afgevaardigden en experts van partners. Zit u met een specifieke vraag en zou u graag eens in gesprek willen met een (technische) expert van een vooraanstaande oplossingsaanbieder? Dan kunt u in de Heliview EXPO netwerk- en/of expertgesprekken inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Wat onze klanten zeggen

Relevant met betrekking tot Data Privacy wereldwijd

Realistisch congres met betrekking tot Data Privacy wereldwijd!

Edward Hullen

Edward Hullen

Nationale Nederlanden

Leerzaam en waardevol

Interessante materie met essentiële informatie voor organisaties om secure en operationeel te kunnen zijn.

Cees van Opijnen

Cees van Opijnen

Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels

Interessante blik op AVG

Zeer interessante blik op de verdere stappen bij het implementeren van de AVG en op de ontwikkeling van de technische mogelijkheden.

Stefan van Beurden

Stefan van Beurden

Essent

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!