Leadgeneratie events

Fysiek evenement in combinatie met online activiteiten

De security doelgroep is gericht op online communicatie en contacten worden steeds vaker online gelegd. Toch hecht een deel van deze doelgroep ook nog sterke waarde aan fysieke evenementen. Onze evenementen bieden een mooie kans om echt persoonlijk contact te leggen en te netwerken. U kunt zowel fysiek als online deelnemen, of kiezen voor een mix om de juiste leads te genereren.

Fysieke congresdag

Op de fysieke congresdag is er volop ruimte voor interactie en waardevolle contactmomenten met uw doelgroep tijdens keynotes, break-out sessies en 1-op-1 gesprekken die op basis van onze uitgebreide matchmaking tot stand komen.

Online evenement

Online deelt u met het grootste gemak uw kennis tijdens Heliview Talks: dit zijn inspirerende on demand sessies die vooraf en deels tijdens het fysieke evenement opgenomen worden, en op elk moment tijdens het online evenement bekeken kunnen worden door de deelnemers. Daarnaast heeft u ook online royaal de gelegenheid om in contact te komen met de deelnemers, door middel van virtuele 1-op-1 gesprekken.

Wilt u in detail lezen hoe deze mix tussen fysiek en online eruit ziet, en hoe we de congresdag en het online evenement precies met u invullen? Lees dan onze blog ‘ Fysiek evenement én online aanwezigheid: de perfecte mix voor leadgeneratie in de security sector’.

Hoe ziet een Heliview event eruit?

WELKE VRAGEN SPELEN ER BINNEN DE DOELGROEP?

We hebben onderzoek gedaan onder 50 CISO’s en hebben de belangrijkste vragen waar je als IT security leverancier op in moet spelen verzameld. Download de whitepaper en ontdek het antwoord op de vraag!

  Word partner tijdens een relevant security event

  Heliview organiseert regelmatig evenementen rondom actuele onderwerpen binnen de security sector. Denk aan topics zoals DDOS cyberaanvallen, ransomware en hacking, veilig thuiswerken, gegevensbescherming, informatiebeveiliging en data privacy. U kunt op verschillende niveaus instappen als partner bij onze events. U bepaalt dus zelf welk pakket het beste bij uw organisatie past en kiest zo voor de juiste mix aan contactmomenten (keynotes, break-out sessies, 1-op-1 gesprekken).

  Benieuwd naar de aankomende events voor de security sector? Bekijk hiernaast de eerstvolgende thema’s!

  Wilt u als partner deelnemen aan een Heliview evenement? Wacht dan niet te lang; de events in de security sector zijn vaak al vroeg volgeboekt. Vul onderstaand contactformulier in om met ons in contact te komen en uw plek te claimen voor een volgend event:

  Security Leadership

  Congresdag: 13 april 2022
  Locatie: Congrescentrum 1931 | ‘s Hertogenbosch
  Online event: vanaf 14 april 2022
  Bezoek website of vraag partnerinfo aan

  Identity & Access Management

  Congresdag: 19 mei 2022
  Locatie: Congrescentrum 1931 | ‘s-Hertogenbosch
  Online event: vanaf 20 mei 2022
  Bezoek website of vraag partnerinfo aan

  Security Leadership (BE)

  Congresdag: 5 oktober 2022
  Locatie: The Egg | Brussel
  Online event: vanaf 6 oktober 2022
  Bezoek website of vraag partnerinfo aan

  België vlag
  Cyber Security Experience

  Congresdag: 24 november 2022
  Locatie: NBC | Nieuwegein
  Online event: vanaf 25 november 2021
  Bezoek website of vraag partnerinfo aan

  Vul uw gegevens in & ontvang business partner informatie

  Wees er snel bij, plekken zijn beperkt!

   Blijf op de hoogte!

   Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!