Fysiek evenement én online aanwezigheid: de perfecte mix

Uw doelgroep is veelvuldig online te vinden en online contacten zijn steeds gebruikelijker geworden. Toch worden fysieke evenementen tegenwoordig ook meer gewaardeerd dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijk contact en interactie. De ideale oplossing voor een optimale zichtbaarheid en waardevolle contactmomenten is dan ook zeker een mix van fysiek en online. Heliview biedt de security sector dan ook een aantrekkelijke combinatie aan, waarbij een fysieke congresdag gepaard gaat met langdurige online zichtbaarheid.

Congresdag

Tijdens de congresdag is er volop ruimte voor waardevolle contactmomenten en interacties met de deelnemers. Door middel van een keynote profileert u uw organisatie als thought leader voor een groot publiek. In praktijkgerichte break-out sessies ontvangt u een kleinere groep deelnemers. Dit biedt ruimte voor meer persoonlijke interactie en bovendien ontvangt u contactgegevens van alle deelnemers van deze break-out sessies.

Waardevolle contactmomenten tijdens 1-op-1 gesprekken

Naast de keynotes en breakout-sessies voert u tijdens de congresdag 1-op-1 gesprekken met deelnemers die voor uw onderneming het meest interessant zijn. U maakt zelf een voorselectie uit de volledige deelnemerslijst waarbij u kunt filteren op kenmerken zoals bedrijfsnamen, bedrijfsgrootte, functietitels, interessegebieden, zoekvragen, of de deelnemer uw video heeft bekeken en zelfs een sterrenbeoordeling die aanduidt in hoeverre u en de deelnemer een ‘match’ vormen. Op basis van uw voorselectie faciliteert Heliview de 1-op-1 gesprekken met deze interessante leads voor u, zowel fysiek als online.

De fysieke 1-op-1 gesprekken (netwerkgesprekken met een duur van 15 minuten) vinden plaats op het netwerkplein, een centrale verzamelplaats waar de bezoekers van het event steeds terug zullen keren tussen de sessies door. Hier vindt u ook uw tafel en de tafels van de andere partners; daarmee vormt het netwerkplein een aantrekkelijke hub waar eenvoudig nieuwe contacten gelegd kunnen worden. Bovendien ontvangt u van de deelnemers aan de 1-op-1 gesprekken ook contactgegevens, zodat u hen later eenvoudig kunt benaderen voor verdere opvolging.

De congresdag wordt afgesloten met een netwerkborrel, een sfeervol en informeel laatste contactmoment met de deelnemers van het event.

Online activiteiten

Online duurt het evenement 30 dagen. Binnen deze periode plannen we meerdere contactmomenten met de deelnemers voor u in. Het online event bestaat uit een interessante mix van kennisdeling en directe kansen om contact te hebben met uw doelgroep:

Kennisdeling met Heliview TALKS

We delen online on demand TALKS die door deelnemers van de eindgebruikers organisaties te bekijken zijn vanaf de eerste dag van het online event. Daarnaast vullen we deze content aan met TALKS die tijdens de fysieke congresdag opgenomen worden; deze stellen we enkele dagen later in het online event beschikbaar.

Matchmaking: Virtuele 1-op-1 gesprekken

Naast bovengenoemde videocontent en in aanvulling op de fysieke 1-op-1 gesprekken is er ook online ruimte voor 1-op-1 gesprekken met de deelnemers. De online 1-op-1 gesprekken worden verdeeld over de 30 dagen van het event, en u geeft zelf uw beschikbaarheid aan binnen deze periode. Ook voor de online 1-op-1 gesprekken heeft u zelf een voorselectie gemaakt op basis van de diverse kenmerken en kwaliteiten van de deelnemers. Heliview faciliteert vervolgens de matchmaking voor de 1-op-1 gesprekken op het online platform.

Er zijn twee soorten virtuele 1-op-1 gesprekken: netwerkgesprekken en expertgesprekken. De netwerkgesprekken duren 15 minuten en zijn op basis van uw uitnodiging aan de deelnemer. Deze gesprekken bieden een aangename kennismaking en een beknopt, maar waardevol contactmoment. De expertgesprekken duren 30 minuten en zijn op aanvraag van de deelnemer. Tijdens deze gesprekken heeft de deelnemer de gelegenheid om directe en specifieke vragen aan u voor te leggen en heeft u meer tijd om de diepte in te gaan met deze deelnemer.

Aansluiten als partner bij een relevant security event

Heliview organiseert regelmatig evenementen rondom actuele onderwerpen binnen de security sector. Denk hierbij aan thema’s en onderwerpen zoals DDOS cyberaanvallen, ransomware en hacking, veilig thuiswerken, gegevensbescherming, informatiebeveiliging en data privacy. U kunt op verschillende niveaus aansluiten als partner bij onze events. U bepaalt zelf welk partnerschap pakket het beste bij uw organisatie past en kiest zo voor de ideale mix aan contactmomenten (keynotes, break-out sessies, 1-op-1 gesprekken).

Benieuwd naar de aankomende events voor de security sector? Bezoek onze security  pagina voor een overzicht van de eerstvolgende thema’s en claim direct uw plek voor een aankomend event!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!