Security

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over security. We bieden u als dataprofessional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Cluster security
Cyber Security Experience

Fysiek congres: 24 november 2022
Locatie: Spant! Congrescentrum | Bussum
Online congres: vanaf 25 november

Cluster security
Security Leadership

Fysiek congres: 7 februari 2023
Locatie: 1931 Congrescentrum | ‘s-Hertogenbosch
Online congres: vanaf 8 februari

Identity & Access Management

Fysiek congres: 23 mei 2023
Locatie: 1931 Congrescentrum | ‘s-Hertogenbosch
Online congres: vanaf 24 mei

Cluster security
België vlag
Security Leadership Belgium

Fysiek congres: 1 juni 2023
Locatie: BluePoint | Brussel
Online congres: vanaf 2 juni

Uitgelicht:

Cyber Security Experience

BE PART OF THE SOLUTION; LET’S TEAM UP!

Binnen het thema Be Part of the Solution: Let’s Team up! gaan we dit jaar tijdens de Cyber Security Experience aandacht besteden aan samenwerken. Voor organisaties is het inmiddels wel een no brainer dat de individuele cybersecurity basics op orde moeten zijn. Maar van gedegen en duurzame samenwerking is in veel gevallen nog te weinig sprake. Om cyberdreigingen – nu en in de toekomst – het hoofd te kunnen bieden is dit belangrijker dan ooit.  Hoe kunnen bijvoorbeeld cybersecurity-leveranciers beter met u samenwerken, en u met hen?  Zijn er naast diverse branche-initiatieven ook voldoende cross-sectorale verbanden?  En doet de overheid voldoende om het samenwerken tussen publiek en privaat te stimuleren.

Fysiek congres: 24 november 2022
Online vanaf 25 november 2022

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Speel de Cybercash Escape Truck op de Cyber Security Experience
19 oktober 2022

Speel de Cybercash Escape Truck op de Cyber Security Experience

Op 24 november vindt het fysieke congres plaats in Spant! in Bussum. Dit jaar valt er naast het programma, bestaande uit keynotes, roundtables en break-out sessies, ook een hoop te zien en te beleven. Graag introduceren we de Cybercash Escape Truck! Cybercash Escape Truck De Cybercash escape room is een interactief spel waar u samen [...]
Lees verder
Verdien CPE punten door deel te nemen aan het congres!
13 oktober 2022

Verdien CPE punten door deel te nemen aan het congres!

Tijdens Cyber Security Experience bieden wij u de mogelijkheid om Continuing Professional Education Credits (CPE) punten voor de CISSP certificering te behalen. Om de certificering te mogen behouden, moet u jaarlijks punten behalen. Ook door uw deelname aan het congres kunt u punten verdienen.

Lees verder
Recap Identity & Access Management 2022
1 juni 2022

Recap Identity & Access Management 2022

Op 19 mei was het dan zo ver, de 17de editie van Identity & Access Management is van start gegaan. Met op 19 mei een fysiek congres en vanaf 20 mei het online congres. Samen met ruim 200 deelnemers, 24 partners en 30 sprekers hebben we het congres succesvol af mogen trappen. Onder leiding van [...]
Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

(Chief) Information Security Officers, Informatiemanagers, Security Managers, Risk Managers, IT Managers, Compliance Officers, Security Architecten en meer!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!