Security

Leadgeneratie voor IT Security leveranciers

Maak connecties met qualified leads en sluit hoogwaardige deals

De IT security markt is ontzettend concurrerend. Ook verandert er in hoog tempo van alles op het gebied van security. CISO’s en andere IT security professionals hebben daarom maar weinig tijd (en geduld) om tussen de vele aanbieders op zoek te gaan naar de juiste oplossing.

Toch in contact komen met uw qualified leads uit uw doelgroep? Neem dan deel aan een van onze events rondom actuele thema’s zoals security leadership en identity & access management. Maak waardevolle connecties die uiteindelijk die uiteindelijk leiden tot meer hoogwaardige deals!

Deze namen gingen u al voor:

IBM

Security leadgeneratie events van Heliview

Het doel van onze events? IT security leveranciers een platform bieden om waardevolle contacten op te doen en kennis te delen. Dat doen we al ruim 35 jaar. Door middel van onze uitgebreide matchmaking plant u 1-op-1 gesprekken met DMU’s die u écht wil spreken. Daarnaast kunt u in inspirerende sessies laten zien dat u als partner de juiste kennis in huis hebt.

We brengen u in contact met de juiste DMU's

 • Chief Information Security Officers
 • Cyber Security Managers
 • Information Security Managers
 • Security Architecten
 • IT Management
 • IT Security Professionals

Voordelen van Heliview security events

 • Groot bereik onder qualified leads uit onze uitgebreide database
 • 1-op-1 gesprekken met de juiste DMU’s
 • Fysiek én online contact met de deelnemers
 • Deel kennis en presenteer u als thought leader binnen uw vakgebied
 • U hoeft zelf niets te organiseren: Heliview regelt alles!

Welke vragen spelen er binnen de doelgroep?

We hebben onderzoek gedaan onder 50 CISO’s en hebben de belangrijkste vragen waar je als IT security leverancier op in moet spelen verzameld. Download de whitepaper en ontdek het antwoord op de vraag!

  Grabowsky-2021

  Grabowsky heeft dit jaar aan een online event deelgenomen. De voorbereidingen om content te maken voor de eventportal verliepen plezierig en professioneel en we waren zeer tevreden met het resultaat. Mede daardoor hebben we in de 1-op-1 sessies met veel bezoekers veel interessante gesprekken gevoerd over hun uitdagingen met toegangsbeheer. Alle sessies waren prima georganiseerd en technisch werkte het perfect. Ten slotte was het een goede keuze van de organisatie het event tot eind januari te verlengen. Ondanks alle beperkingen die COVID-19 ons heeft opgelegd, kijken we terug op een geslaagd evenement.

  – Bob van Gils, accountmanager

  Benieuwd wat Heliview voor u kan betekenen?

  Vul uw gegevens in en ontvang meer informatie over deelname als business partner aan een event

   Blijf op de hoogte!

   Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!