security

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over security. We bieden u als IT security professional de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Het Corona virus heeft grote impact op onze congressen. Graag blijven wij in uw kennis- en kennismakingsbehoefte voorzien. Daarom organiseren wij dit najaar onze congressen op 1,5 meter.

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster security
Data Privacy

Congresdag: 22 september 2020
Online event: 23 september – 23 oktober
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Cluster security
Identity & Access Management

Congresdag: 19 oktober 2020
Online event: 20 oktober – 20 november
Locatie: Congrescentrum 1931 |
‘s-Hertogenbosch

Cluster security
Cyber Security Experience

Congresdag: 26 november 2020
Online event: 27 november – 27 december
Locatie: NBC Congrescentrum | Nieuwegein

Cluster security
Cyber Security Summit (BE)

Congresdag: 3 december 2020
Online event: 4 december – 4 januari
Locatie: Square | Brussels

België vlag
Cluster security
IT & Information Security

Congresdag: 9 februari 2021
Online event: 10 februari – 10 maart
Locatie: Congrescentrum 1931 |
‘s-Hertogenbosch

Cluster security
Identity & Access Management (BE)

Congresdag: 25 februari 2021
Online event: 26 februari – 26 maart
Locatie: San Marco Village | Schelle

België vlag
Cluster security
Industrial Cyber Security

Congresdag: 24 maart 2021
Online event: 25 maart – 25 april
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Uitgelicht:

Cyber Security Experience

Cluster security

Be part of the solution; enhance your resilience!

Tijdens de 10e editie van de Cyber Security Experience staat kennisdeling en het delen van ervaringen tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security en IT en informatiebeveiliging. Alle facetten die te maken hebben met preventie, risico-inventarisatie, cyber resilience en compliancy komen aan bod.

Het congres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met ruim 200 deelnemende security-vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. Het programma bestaat uit inspirerende keynotes, essentiële informatiesessies, best practices, hands-on break-outsessies, hackers demo’s en waardevolle 1-op-1 gesprekken op een uitgebreid netwerkplein met toonaangevende leveranciers.

Cyber Security Experience biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw peers en uw netwerk te onderhouden.

Datum: 26 november 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Take Ownership by Taking Responsibility
9 september 2020

Take Ownership by Taking Responsibility

Kees Jan Kolb, Informatie manager IAM bij Erasmus MC, houdt zich bezig met het inregelen van de juiste toegang binnen complexe applicaties zoals een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ERP. Het Erasmus MC is een universitair medisch centrum in Rotterdam, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hoe is dat in deze tijden van COVID-19?

Lees verder
Wat is er allemaal veranderd in deze tijd?
3 september 2020

Wat is er allemaal veranderd in deze tijd?

COVID-19 heeft een hoop veranderd in de afgelopen maanden. Men werkt zoveel mogelijk vanuit huis om de gezondheid van zichzelf en anderen te waarborgen. Vaak hebben organisaties al wel een systeem om extern te werken, maar nu dient dit systeem optimaal te functioneren – vrijwel alle werknemers werken ‘extern’. Hoe kan u als organisatie een […]

Lees verder
5 redenen om partner te worden van IT & Information Security
26 augustus 2020

5 redenen om partner te worden van IT & Information Security

De inmiddels 17e editie van IT & Information Security staat 9 februari op de planning. Een niet meer weg te denken event in deze sector. Het IT & Information Security congres is hét strategisch security jaarcongres bedoeld voor security managers en directie. Businesspartners zijn gespecialiseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en [...]
Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Chief Information Security Officers, Cyber Security Managers, Information Security Managers, Security Architecten, IT Management, IT Security Professionals

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!