security

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over IT Security. We bieden u als security professional de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Congres IAM
Identity & Access Management

Datum: 17 juni 2020
Locatie: Congrescentrum 1931 | ‘s-Hertogenbosch

Congres CS
Cyber Securtiy Summit (BE)

Datum: 18 juni 2020
Locatie: Square | Brussels

België vlag
ICS 2019
Industrial Cyber Security

Datum: 15 september 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Data Privacy

Datum: 22 september 2020
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Congres DI
Identity & Access Management (BE)

Datum: 20 October 2020
Locatie: The Egg| Brussels

België vlag
CSX
Cyber Security Experience

Datum: 26 november 2020
Locatie: NBC Congrescentrum | Nieuwegein

IT & Information Security
IT & Information Security

Datum: 9 februari 2021
Locatie: Congrescentrum 1931 |
‘s-Hertogenbosch

Uitgelicht:

Cyber Security Experience

CSX

Be part of the solution; enhance your resilience!

Tijdens de 10e editie van de Cyber Security Experience staat kennisdeling en het delen van ervaringen tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security en IT en informatiebeveiliging. Alle facetten die te maken hebben met preventie, risico-inventarisatie, cyber resilience en compliancy komen aan bod.

Het congres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met ruim 200 deelnemende security-vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. Het programma bestaat uit inspirerende keynotes, essentiële informatiesessies, best practices, hands-on break-outsessies, hackers demo’s en waardevolle 1-op-1 gesprekken op een uitgebreid netwerkplein met toonaangevende leveranciers.

Cyber Security Experience biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw peers en uw netwerk te onderhouden.

Datum: 26 november 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Jubileum: 15e editie van IAM!
28 februari 2020

Jubileum: 15e editie van IAM!

Voor de 15e editie van Identity & Access Management staat je genoeg bescherming te wachten. Diverse toonaangevende sprekers staan klaar om hun ervaringen met je te delen, daarnaast wacht er ook nog iets anders voor iedere deelnemer.

Lees verder
Universiteit Maastricht betaalde tonnen losgeld aan hackers
14 januari 2020

Universiteit Maastricht betaalde tonnen losgeld aan hackers

De Universiteit Maastricht zou losgeld hebben betaald om gehackte computersystemen weer aan de praat te krijgen. Dat meldt universiteitsblad Observant op basis van ‘goed ingevoerde bronnen’. De universiteit werd vorige week dinsdag het slachtoffer van een aanval

Lees verder
Populaire software van industriële computers blijkt kwetsbaar
3 december 2019

Populaire software van industriële computers blijkt kwetsbaar

Veel industriële omgevingen maken gebruik van ThingsPro Suite, een softwareplatform van Moxa dat is ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. Experts van Kaspersky Lab hebben echter meerdere onbekende zwakheden ontdekt. De software is ontworpen voor

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Chief Information Security Officers, Cyber Security Managers, Information Security Managers, Security Architecten, IT Management, IT Security Professionals

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!