We blikken terug op een geslaagde online editie van Security Leadership

Op woensdag 17 februari ging het online event Security Leadership (voorheen IT & Information Security) van start. Samen met 261 deelnemers, 12 business partners, 2 kennispartners en 2 mediapartners kijken we terug op een geslaagd event.

Het 30-daagse online event zat vol met waardevolle inhoudelijke content en nieuwe contacten. Met maar liefst 14 verschillende inhoudelijke sessies over o.a. de toekomst van de CISO, maar ook hoe u security handhaaft als uw medewerkers thuiswerken en hoe het nu eigenlijk zit met fake news en de gevaren daarvan. Daarnaast hebben er 133 persoonlijke 1-op-1 gesprekken plaatsgevonden, hiermee faciliteren we nieuwe contacten en heeft de deelnemer een kans om zijn vraag te stellen aan een expert.

Veel dank aan de security experts van Gartner, IKEA, SentinelOne, SLTN, Eneco, BDO, Telindus, Infosequre, Darktrace, WatchGuard Technologies, DUO, Mimecast, Security Academy en VKA voor het mogelijk maken van dit sterk inhoudelijke programma. Vanaf het najaar gaan wij multichannel events organiseren en volgend jaar zal Security Leadership ook in een multichannel concept plaatsvinden. Meer weten over multichannel?

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!