Sven Kockelmann

Sven Kockelmann

Journalist en TV presentator

Sven Kockelmann is vanaf september 2010 één van de vaste gezichten van het nieuwe KRO Brandpunt. Verder presenteert hij vanaf maart 2010 het journalistieke programma KRO’s Oog in Oog en is hij dagelijks te horen op Radio 1 met KRO’s Goedemorgen Nederland. In 1993 maakte Sven de overstap naar de KRO om redacteur te worden bij het onderzoeksjournalistieke programma KRO Reporter. Later werkte hij ook voor de actualiteitenrubriek Brandpunt, als redacteur en (politiek) verslaggever. Brandpunt ging in 1996 op in Netwerk, dat Sven van 1999 tot 2006 (toen de KRO stopte met dit actualiteitenprogramma) presenteerde. Verder presenteert Sven bij de KRO thema-avonden als Het Grootste Taboe (oktober 2006), De StemWijzer (november 2006) en De Toekomst van Nederland (november 2005). In november 2006, aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen, presenteerde Sven Kockelmann een serie over politiek: Recht door Zee, met oud-LPF-minister Herman Heinsbroek. Van 2006 tot mei 2010 presenteerde hij KRO’s Goedemorgen Nederland op TV (Ned.1). Sven Kockelmann houdt ervan zich bijzonder vast te bijten in uw evenement teneinde de best mogelijke presentatie op de dag zelf te waarborgen.

Sven Kockelmann is vanaf september 2010 één van de vaste gezichten van het nieuwe KRO Brandpunt. Verder presenteert hij vanaf maart 2010 het journalistieke programma KRO’s Oog in oog en is hij dagelijks te horen op Radio 1 met KRO’s Goedemorgen Nederland.

In 1993 maakte Sven de overstap naar de KRO om redacteur te worden bij het onderzoeksjournalistieke programma KRO Reporter. Later werkte hij ook voor de actualiteitenrubriek Brandpunt, als redacteur en (politiek) verslaggever. Brandpunt ging in 1996 op in Netwerk, dat Sven van 1999 tot 2006 (toen de KRO stopte met dit actualiteitenprogramma) presenteerde.

Verder presenteert Sven bij de KRO thema-avonden als Het Grootste Taboe (oktober 2006), De StemWijzer (november 2006) en De Toekomst van Nederland (november 2005). In november 2006, aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen, presenteerde Sven Kockelmann een serie over politiek: Recht door Zee, met oud-LPF-minister Herman Heinsbroek. Van 2006 tot mei 2010 presenteerde hij KRO’s Goedemorgen Nederland op TV (Ned.1). Sven Kockelmann houdt ervan zich bijzonder vast te bijten in uw evenement teneinde de best mogelijke presentatie op de dag zelf te waarborgen.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!