Ron Blaauw

Security University Live: Een gastronomisch college

Als je aan de gastronomische top van Nederland denkt dan schiet de naam Ron Blaauw al gauw te binnen en dat is niet geheel zonder reden. Chef-kok en SVH Meesterkok Ron Blaauw wist menig Michelinster binnen te slepen met restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel en later met Ron Gastrobar in het Amsterdamse.

Het concept

Het concept Ron Gastrobar breidde Ron uit met een Oriëntaals georiënteerde versie waarbij authentieke Oriëntaalse gerechten met óf zonder twist genuttigd kunnen worden voor 15 euro per gerechtje. Naast Gastrobar Indonesia opent Ron een vierde: Ron Gastrobar Paris die zijn deuren opent in oktober 2016.

The Fat Dog

Maar Ron Gastrobar is niet het enige concept dat Ron bedacht want in 2014 opent hij de deuren van zijn nieuwe concept: The Fat Dog in de Amsterdamse Pijp. Hier kun je terecht voor ambachtelijke hotdogs onder het genot van bubbels, een goed glas wijn of gin tonic.

Ron ondersteunt tevens diverse restaurants met culinair advies en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het culinaire gedeelte van “Bridges” in hotel The Grand in Amsterdam, “Pasta è Basta” te Amsterdam , “Central Park” in Voorburg en Bistrobar Berlin in Nijmegen.

Culinair ondernemer

Ruim dertig jaar later is Ron Blaauw geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met dezelfde passie voor ondernemen. Met zo’n vijftig gastlezingen per jaar weet hij mensen te overtuigen om de kracht van het ondernemerschap te zien, ongeacht welke branche.

Security University Live: gastronomisch college

Tijdens het laatste uur van het congres verzorgt Ron een gastronomisch college. In zijn presentatie staan leiderschap, ondernemerschap en passie voor je vak centraal. Ron geeft een kijkje in de keuken van een sterrenrestaurant. Wat betekent het om elke dag een topprestatie te leveren? Hoe zorg je voor een duidelijk kader met heldere taken en communicatie? Hoe ga je om met personeelsverloop en talentontwikkeling? Hoe voorkom je ongelukken? Met zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn kenmerkende presentatiestijl en bijzondere timing zorgt Ron voor een bijzondere en inspirerende afsluiting van het congres tijdens het IT & Information Security congres.

Mis deze lezing niet en meld je vandaag nog. Vorig jaar verkocht het congres vroegtijdig uit dus verzeker jezelf van een toegangsbewijs!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!