Security Leadership volledig online vanaf 17 februari 2021

Het Security Leadership event, voorheen IT & Information Security vindt volledig online plaats vanaf 17 februari tot en met 18 maart 2021. Met het online event is er in deze tijd meer mogelijk voor zowel deelnemers als business partners.

Hoe gaat het online event eruit zien?

Voorafgaand aan het online event wordt er unieke videocontent opgenomen met sprekers, partners en experts van het event. Dit vertaald zich in een grote selectie aan diepgaande interviews met experts en grote spelers uit de digitale security wereld, inspirerende talkshows en uiteenzettende presentaties die on demand beschikbaar zijn! Daarnaast kunt u tijdens digitale 1-op-1 gesprekken met partners en experts in gesprek gaan om te netwerken en nog meer kennis op te doen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In een tijd waarin digitale transformatie vliegensvlug blijft groeien en het IT landschap almaar complexer lijkt te worden is goed leiderschap van groot belang! Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw security leiderschap naar een hoger niveau met de volgende onderwerpen:

  • Security leadership
  • Gartner Top Security and Risk Trends
  • Vereist COVID-19 een andere security aanpak?
  • TechUpdate: Automation, AI and Machine Learning
  • Hoe handhaaft u security als je werknemers thuiswerken?
  • Digitale weerbaarheid vs versnelde digitalisering
  • Publiek private samenwerkingen: security eco systemen
  • Waarde belevenis van security
  • Data driven security vs. human awareness

Talkshow: digitale weerbaarheid versus de versnelde digitalisering

We worden allemaal keihard geraakt door de huidige Corona maatregelen. Thuiswerken is het nieuwe normaal en de digitale transformatie groeit vliegensvlug. Daarnaast wordt security alsmaar complexer. Deze talkshow, onder leiding van Paul van Liempt gaat dieper in op hoe organisaties zich snel moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit. Welke vaardigheden zijn hiervoor nodig? Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veerkrachtig is én blijft? Tijdens de talkshow vindt er een tafelgesprek plaats met verschillende experts, die u graag meenemen langs diverse stellingen en standpunten!

Mis deze kans niet en neem deel aan Security Leadership 2021

Behoort u tot de doelgroep? Bent u bijvoorbeeld Chief Information Security Officer,  Cyber Security Manager, Information Security Manager, Risk Manager, Security Architect, IT Manager of een aanverwante functie dan kunt u kosteloos toegang krijgen tot het online event. En uw voordeel doen met de meest actuele exclusieve online videocontent van dit moment.

Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw persoonlijke security leiderschap naar een hoger niveau! Meld u vandaag nog aan voor het online event om zowel kennis als waardevolle contacten op te doen!

Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten wij een bol.com cadeaubon ter waarde van €100,-.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!