Programma 2021

Programmaoverzicht 2021

In een tijd waarin digitale transformatie vliegensvlug blijft groeien en het IT landschap almaar complexer lijkt te worden is goed leiderschap van groot belang! Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw security leiderschap naar een hoger niveau met de volgende onderwerpen:

  • Security leadership
  • Gartner Top Security and Risk Trends
  • Vereist COVID-19 een andere security aanpak?
  • TechUpdate: Automation, AI and Machine Learning
  • Hoe handhaaft u security als je werknemers thuiswerken?
  • Digitale weerbaarheid vs versnelde digitalisering
  • Publiek private samenwerkingen: security eco systemen
  • Waarde belevenis van security
  • Data driven security vs. human awareness

De onderstaande programmasessies zijn onderdeel van het online event Security Leadership 2021. Deze videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus te allen tijde bekijken waar en wanneer u dat uitkomt.

Het programma is onder voorbehoud.

Videotalk: Your fake news: digital trust en desinformatie

Donald Trump is onvoorspelbaar en juist dat maakt het politieke schouwspel zo fascinerend. Hij wist zijn opponenten op allerlei manieren knap te ontregelen. Maar deze sessie gaat niet alleen over het verkiezingscircus van Donald Trump en de onwaarheden die daar in voorkomen. In deze sessie laten we haarfijn zien wat de gevaren en risico’s zijn van deepfake technologie, fake news en desinformatie.

Talkshow: Hoe handhaaft u security als uw werknemers thuiswerken?

Thuiswerkers blijken onvoldoende voorbereid te zijn op cybercrime. Het blijkt dan men thuis eerder onoplettend is dan in de werkomgeving. Thuisnetwerken en laptops zijn in veel gevallen slecht of niet beveiligd. Cybercriminelen spelen hier op in. Uit onderzoek blijkt dat tijdens de coronacrisis veel meer cyberaanvallen zijn uitgevoerd dan in dezelfde periode voor de pandemie. Deze lezing gaat over de impact van COVID-19 op uw security strategie. Vereist COVID-19 een andere security aanpak? En hoe handhaaft u security als uw werknemers thuiswerken?

Videotalk: The Future CISO

Security is inmiddels een volwassen vakgebied maar bij veel organisaties heeft de CISO nog geen positie in de board. De CISO wordt eerder gezien als “Mister No” dan als een business enabler. Tijd voor verandering! Tijdens deze videotalk kijken we naar de veranderende rol van de CISO. Is hij een generalist of een specialist? Is het iemand die samenwerking zoekt met bijvoorbeeld ketenpartners en concurrenten? Is hij business of IT gedreven?  Wat voor competenties zijn nodig? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Hoe gaat hij om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Hoe gaat hij om met de steeds veranderende wet en regelgeving en hoe ziet zijn rol er in de toekomst uit?

Security Academy

Talkshow: Digitale weerbaarheid vs. versnelde digitalisering

Onder leiding van Paul van Liempt | Journalist & Interviewer bij BNR & VDO

We worden allemaal keihard geraakt door de huidige Corona maatregelen. Thuiswerken is het nieuwe normaal en de digitale transformatie groeit vliegensvlug. Daarnaast wordt security alsmaar complexer. Deze talkshow gaat dieper in op hoe organisaties zich snel moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit. Welke vaardigheden zijn hiervoor nodig? Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veerkrachtig is én blijft? Tijdens de talkshow vindt er een tafelgesprek plaats met verschillende experts. Onze tafelgasten nemen u graag mee langs diverse stellingen en standpunten!

Meer Heliview Talks volgen z.s.m.

Tickets

Mis deze kans niet en meld u vandaag nog aan.

Behoort u tot de doelgroep? Bent u bijvoorbeeld Chief Information Security Officer,  Cyber Security Manager, Information Security Manager, Risk Manager, Security Architect, IT Manager of een aanverwante functie dan kunt u kosteloos toegang krijgen tot het online event. En uw voordeel doen met de meest actuele exclusieve online videocontent van dit moment.

Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw security leiderschap naar een hoger niveau! Meld u vandaag nog aan voor het online event om zowel kennis als waardevolle contacten op te doen!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!