Programma

til uw security leiderschap naar een hoger niveau!

In een tijd waarin digitale transformatie vliegensvlug blijft groeien en het IT landschap almaar complexer lijkt te worden is goed leiderschap van groot belang! Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw security leiderschap naar een hoger niveau!

Meike de Jong

Meike de Jong

Dagvoorzitter Security Leadership

Dagvoorzitter

Meike de Jong | Presentatrice en journalliste bij RTL 4

Diederik Gommers

Diederik Gommers

intensivist bij Erasmus MC en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care.

Is uw strategie weerbaar en wendbaar of is er sprake van schijnveiligheid?

Diederik Gommers

In dit interview praten Meike de Jong en Diederik Gommers over de link tussen security en corona. Hoe zorgen we er nu voor dat we wendbaar en weerbaar zijn als een nieuwe variant van Covid of anderszins op ons afkomt. Dat we minder kwetsbaar zijn als het weer gebeurd. Wat hebben we op strategisch niveau hiervan geleerd? Hoe pak je door zodat je niet weer in crisis mode terecht komt? En wat kan de CISO leren van de afgelopen periode?

Een CISO is altijd bezig om de organisatie te sturen om maatregelen effectiever en liefst ook efficiënter te laten zijn. Hij/zij moet binnen de organisatie meebewegen met de ontwikkelingen van de rest van de organisatie. Security worstelt met het feit dat ze omwille van de controle en efficiency liefst zoveel mogelijk zouden willen centraliseren, maar dat staat vaak haaks op de wens om bedrijfsonderdelen agile en dus ook autonoom te laten werken. Werknemers vinden andere oplossingen en dan raak je het overzicht kwijt. De effectieve CISO past zich aan en voorziet de rest van de organisatie van kennis en tools, zodanig dat mensen het zelf kunnen oplossen. Op strategisch niveau wil je weerbaar en wendbaar zijn en weten hoe je je organisatie nu echt gaat aanpassen. Een CISO is nooit klaar. Een OMT wel?

Tickets

Mis deze kans niet en meld u vandaag nog aan.

Behoort u tot de doelgroep? Bent u bijvoorbeeld Chief Information Security Officer,  Cyber Security Manager, Information Security Manager, Risk Manager, Security Architect, IT Manager of een aanverwante functie dan heeft u kosteloos toegang tot het online event. Doe uw voordeel met de meest actuele exclusieve online videocontent van dit moment.

Blijf op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van security en til uw security leiderschap naar een hoger niveau! Meld u vandaag nog aan voor het online event om zowel kennis als waardevolle contacten op te doen!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!