Partner worden

30 dagen leadgen: behaal uw maximale ROI

Tijdens onze unieke 30 dagen leadgeneratie campagnes kunt u gekwalificeerde leads genereren voor uw business. Heliview faciliteert al jaren een podium voor kennisdeling en nieuwe contacten. Dit staat dan ook centraal tijdens al onze events. De unieke formule van Heliview garandeert een succesvolle eventdeelname. Door de 1-op-1 gesprekken, waarbij u in rechtstreeks contact komt met gekwalificeerde deelnemers, kunt u nieuwe leads genereren voor uw business. Een Heliview gekwalificeerde lead:

 • is werkzaam bij een eindgebruikers organisatie.
 • heeft een senior rol in de DMU.
 • heeft aangegeven wat de investeringsbehoefte is.
 • komt met een gerichte zoekvraag deelnemen aan het event.

In EventManager nodigt u de deelnemers uit met we u 1-op-1 gesprekken wilt voeren. Door onze vernieuwde 30 dagen leadgen campagnes komt u in contact met diverse gekwalificeerde deelnemers. Aan de hand van uw eigen videocontent en online exposure werven wij gedurende 30 dagen nieuwe leads voor u.

Heliview TALKS

Voorafgaande aan het event wordt de videocontent opgenomen in onze mobiele Heliview Studio. De video’s worden gedurende 30 dagen gebruikt om nieuwe leads voor u te genereren. Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van deze content, zodat ook u deze kunt gebruiken in uw marketingstrategie. Er zijn 4 talks mogelijkheden.

 • Presenteer uw sessie en slides online
 • Schuif aan bij een Heliview talkshow waar we in gesprek zullen gaan over een van de thema’s van het event onder leiding van een professionele moderator
 • Neem uw eigen talkshow op
 • Neem een interview op onder leiding van een professionele moderator

Gerichte netwerk- en expertgesprekken

EventManager stelt u in staat om, voorafgaand aan en tijdens het event, deelnemers uit te nodigen tot 1-op-1 gesprekken. U kunt uw selecties maken op basis van functieprofielen, branches, organisatiegroottes en nog veel meer. Tevens kunnen deelnemers u uitnodigen voor een 1-op-1 gesprek om hun prangende vragen aan u te stellen. Na afloop van de gesprekken ontvangt u de persoonlijke e-mailadressen, zodat u uw contacten goed op kunt volgen.

Netwerkgesprekken
In EventManager maakt u een selectie van de deelnemers met wie u in contact wilt komen. Als uw uitnodiging wordt geaccepteerd, zal er een gesprek worden  ingepland. De netwerkgesprekken hebben als primair doel het leggen van nieuwe contacten tussen leveranciers en eindgebruikers en de kennismaking tussen 2 organisaties. Aan de hand van de vooraf aangegeven profielvragen kan het gesprek voorbereid worden. De gesprekken vinden plaats in EventManager en duren ongeveer vijftien minuten.

Expertgesprekken
Indien een deelnemer een concrete hulpvraag heeft, kan de deelnemer maximaal twee partners uitnodigen voor een expertgesprek. De deelnemer geeft dan feitelijk aan wat zijn/haar vraag is. Op deze manier wordt u in de gelegenheid gesteld om de juiste expert in te plannen om de vraag te beantwoorden. Een expertgesprek duurt ongeveer dertig minuten en vinden enkel plaats op initiatief van de deelnemers.

Ik help u graag verder

sales Lotte

Heliview biedt u jarenlange ervaring in leadgeneratie events. Met de samenstelling van onze events bieden wij u de ultieme 30 dagen leadgeneratie campagne. Onze unieke “end-users” policy, gekwalificeerde doelgroep, netwerk- en expertgesprekken biedt u de juiste mix om uw marketingdoelstellingen te behalen. Uw ROI staat hierin voorop. Samen met u maken wij uw eventdeelname tot een succes! Ideeën? Wij denken graag met u mee! Neem hieronder contact op.

Lotte Baauw | Inhouse Sales Executive | lotte.baauw@heliview.nl | +31 (0)76 548 40 26

Business partner worden?

Vul uw gegevens in en ontvang alle informatie en prijzen

  Blijf op de hoogte!

  Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!