IT & Information Security heet vanaf nu Security Leadership!

Waar security voorheen vaak operationeel was, zien we nu een verschuiving plaatsvinden waarbij dit een strategische invulling begint te krijgen. De naam Security Leadership sluit beter aan op het strategische niveau waar we nu op zitten.

Het IT & Information Security congres krijgt een andere naam, namelijk Security Leadership. Waarom is dat precies?

IT & Information Security steeds volwassener is geworden. De verschillende functies binnen IT en information security worden steeds duidelijker en volwassener. Waar security voorheen vaak operationeel was, zien we nu een verschuiving plaatsvinden waarbij dit een strategische invulling begint te krijgen. De naam Security Leadership sluit beter aan op het strategische niveau waar we nu op zitten. We hebben nog steeds aandacht voor de technologie, trends en uitdagingen, maar willen daarnaast ook focussen op processen en daarbij de menselijke aspecten waarborgen. Tevens zien we dat er binnen organisaties steeds minder over IT wordt gesproken en dat het onderwerp steeds meer over digital gaat. Security Leadership gaat over het speelveld tussen mensen, technologie en processen waarbij we minder de focus hebben op operationeel gebied en meer strategisch kijken: van anti-virus, naar analytics, van awareness naar automation.

Welke onderwerpen zullen er tijdens het event aan bod komen?

De volgende onderwerpen zijn onderdeel van het event om ze enorm actueel zijn tijdens het COVID tijdperk waar thuiswerken de norm is. Daarnaast behandelen we onderwerpen en vraagstukken die altijd spelen bij organisaties. Een aantal onderwerpen zijn:

  • Vereist COVID-19 een andere security aanpak?
  • Hoe handhaaf je security als je werknemers thuiswerken?
  • Digitale weerbaarheid vs versnelde digitalisering
  • Publieke private samenwerkingen: security eco systemen
  • Waarde belevenis van security
  • Gartner Top Security and Risk Trends
  • TechnUpdate: Auomation, AI and Machine Learning
  • Data driven security vs human awareness

Voor wie is dit event interessant?

Security Leadership is hét jaarslijkse strategisch event voor security managers en directors. Het event toont aan de hand van best practices en pratijkervaringen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en IT-security. Het helpt de deelnemer bij het definiëren, implementeren en optimaliseren van hun eigen strategie binnen hun eigen organisatie. Het thema dit jaar is: Breng uw leiderschap naar een hoger niveau!


Wat is er dit jaar anders?

Een grote verandering ten opzichte van de vorige editie is dat we deze editie volledig online zal plaatsvinden. Door de huidige omstandigheden rondom COVID-19 hebben daarom besloten Security Leadership voort te zetten online. Het online event is een 30-daags event, waarbij we verschillende soorten videocontent aanbieden. Hierbij kunt u aan een divers en gevarieerd aanbod denken van sprekers die digitaal een presentatie geven, geïnterviewd worden of tijdens een talkshow met elkaar in gesprek gaan. Het fijne aan deze vorm van videocontent is dat het on demand beschikbaar is. We gaan niks streamen, maar nemen de content van tevoren op in onze eigen Heliview Studio. Deze kunt u dan vervolgens tijdens het 30-daagse event terug kunt kijken waar en wanneer u dat het beste uitkomt. Daarnaast kunt u uiteraard online nog steeds in gesprek gaan met leveranciers en oplossingsaanbieders zoals u dat altijd gewend bent van ons. Zo haalt u nog steeds het maximale uit uw eventdeelname!

Meld u snel aan

Het Security Leadership event start op 17 februari 2021. U kunt zich kosteloos aanmelden voor het online event wanneer u aan de event voorwaarde voldoet. Mis het vernieuwde event niet en meld u vandaag nog aan!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!