Dagvoorzitter Sven Kockelmann

Sven Kockelmann dagvoorzitter op het IT & Information Security congres

Sven Kockelmann (1969) is een ervaren journalist en tv-presentator. Jarenlang presenteerde hij het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op radio en televisie. Hij presenteerde Brandpunt en Oog in oog. Typerend voor Sven Kockelmann is zijn indringende manier van ondervragen. Hij kan zeer vasthoudend zijn, maar is tegelijk vriendelijk en correct. Voor de 16e editie van het IT & Information Security congres zal Sven Kockelmann de rol van dagvoorzitter op zich nemen.

Even voorstellen

Sven Kockelmann studeerde na zijn VWO aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Bij journalistieke carrière begon al snel daarna als redacteur bij de VARA. In 1993 gaat hij aan de slag als redacteur en verslaggever voor de actualiteitenrubrieken Reporter en Brandpunt bij de KRO. In het programma Oog in Oog is Kockelmann vanaf 2010 te zien als alerte interviewer. Samen met Eva Jinek presenteert hij sinds 2014 om beurten het identieke interviewprogramma Een op Een.

Sven zal tijdens het congres interviews en discussies leiden met een kritische inhoudelijke houding om zo het onderste uit de kan te halen. Door zijn jarenlange ervaring in het vak weet Sven de aandacht vast te houden en is het enerverend om naar hem te luisteren. Met zijn open houding en humoristische flair zal hij elke discussie op scherp zetten.

IT & Information Security congres 2020

Tijdens deze zestiende editie van het IT & Information Security congres kunt u rekenen op een gevarieerd en verfrissend programma. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten. Meld u kosteloos aan en laat u direct inspireren.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!