In deze unieke 4-daagse IAM-training leert u hoe u Identity Management & Access Control succesvol kunt implementeren in uw organisatie.

Wat is Identity Management & Access Control?

Identity & Access Management (IAM) is de verzamelnaam van processen en technieken om het beheer van identiteiten en autorisaties op een effectieve en efficiënte manier voor uw organisatie te realiseren. Daarbij gaat het niet alleen om de identiteiten en autorisaties van de eigen medewerkers, maar ook om die van klanten, partners en andere relaties.

Waarom kiezen voor Identity Management & Access Control (IAM)?

Gezien het toenemende belang van beheersing, risk en compliance krijgt identiteiten- en autorisatiebeheer steeds meer de aandacht. In veel organisaties zijn inmiddels Identity & Access Management trajecten gestart, helaas vaak met onvoldoende succes. Denk hierbij aan talloze ransomware attacks bij bedrijven door hackers. IAM biedt hiervoor een oplossing, door uw gegevens maar ook die van uw klanten en collega’s te beschermen is een ransomware attack te voorkomen.

In de Identity Management & Access Control training worden alle aspecten van een IAM-traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan een Identity Management & Access Control project en kunt u de resultaten van leveranciers toetsen.

Identity Management & Access Control – inhoud training

In deze training worden de belangrijkste aspecten en punten van Identity Management & Access Control besproken, o.a. wat een identiteit inhoudt, hoe identiteiten en autorisaties in de Cloud werken, waardoor IAM-trajecten mislukken, het controleren van de beheerprocessen en nog veel meer.

De training Identity Management & Access Control (IAM) is dan ook niet alleen gericht op mensen die werkzaam zijn in het IT-domein, maar vooral ook op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor processen aan de business-kant en voor auditors. In de training is veel plaats voor discussie en netwerken. Het niveau van de training is HBO+/WO+, waarbij de plus aangeeft dat u ook enkele jaren werkervaring op dat niveau moet hebben. De IAM-training wordt in het Nederlands – en op verzoek in het Engels – gegeven.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!