Welkom bij Heliview Professional Marketing Services

Leuk u te ontmoeten!

Wij hebben een constante behoefte om te innoveren en door te ontwikkelen; een oneindig groeipad in te slaan met onze organisatie en onze medewerkers. Kennis, ervaring en zakelijke contacten zijn de kern van ons bestaan. “Providing Knowledge, skills and business contacts”, het staat centraal in onze werkzaamheden en ontwikkeling om een waardevolle partner te zijn en te blijven voor onze relaties.

Wij maken er dagelijks werk van mensen te verbinden. Dat is waar wij goed in zijn; waar wij energie van krijgen! Wij geloven – en ervaren dagelijks – dat het samenbrengen van mensen en het delen van kennis leidt tot nieuwe kansen. Of het nu gaat om het verbinden van vakgenoot met concullega, vraag en aanbod, business en IT, marketing met sales of leverancier, distributeur, reseller en klant.

 

Waarom doen wij wat we doen?

Organisaties met een commerciële doelstelling hebben wel eens moeite deze doelstelling te halen. 

Onze missie:

We verbinden onze relaties, innoveren en staan voor kwaliteit.

Onze visie:

Samen staan we voor persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk. Wij leveren klanten gegarandeerd commercieel succes op!

 

"Bedrijven willen zich kunnen focussen op hun kerncompetenties en realiseren zich dat leadgeneratie en (after-)sales niet tot de core business behoort. Het kan over het algemeen ook veel efficiënter en effectiever dan tot op heden is gedaan.

Daarnaast zijn er commerciële organisaties die hun doelstellingen overtreffen en zonder grote investering door willen pakken om hun potentiële resultaat optimaal te benutten."


Wat we doen

Wilt u weten wat wij doen? Lees meer over Heliview Professional Marketing Services en maak kennis met ons!

 

Hoe we dat doen

Wilt u weten hoe wij dit doen? Dat komen we u graag vertellen. Maak direct een afspraak via mail of telefonisch via 076 548 4000. 

 

Wie wij zijn

Bent u benieuwd wie wij zijn? Lees meer over onze mensen en kom in contact met Heliview PMS.

Nieuws

Marketing Automation in de praktijk

Overig nieuws1 maart 2016
Marketing automation. Waar hebben we het dan concreet over? Om verwarring te voorkomen eerst nog maar eens een definitie: Marketing automation omvat het gebruik van technologie om marketingcommunicatie met (potentiële) klanten te automatiseren waarbij de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal aan de juiste persoon wordt gecommuniceerd. Leadgeneratie en leadnurturing zijn daarbij veelal belangrijke doelstellingen. Hieronder 9 tips.  Lees meer

De angst van het 'sociaal' samenwerken!

Overig nieuws5 januari 2016
De term sociaal samenwerken is natuurlijk beter bekend als social collaboration. Het staat voor het toepassen en gebruiken van de techniek van social media om samenwerken te bevorderen. Dit past goed bij het “al niet meer zo heel erg nieuwe” werken en ook de efficiencyslagen die elke organisatie nu eenmaal wil maken. Tel daarbij op dat Nederlanders voorop lopen in het gebruik van social media en succes is gegarandeerd. Of toch niet?  Lees meer

Op de 'Giethoorsche Hei'

Overig nieuws13 november 2015
Maandagochtend 9 november om 7:55 uur, de reis kan beginnen. Na de 1e van de te komen 201 kilometers stoppen we op kantoor voor de eerste bak koffie onder het mom van "een goed begin is het halve werk". Laat dat businessplan maar komen! Lees meer

Relaties