Overheid

SHARING KNOWLEDGE • CONNECTING PEOPLE

KENNIS, NIEUWS EN EVENTS!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over overheidsonderwerpen. We bieden u als professional in de (semi)overheid de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Het Corona virus heeft grote impact op onze congressen. Graag blijven wij in uw kennis- en kennismakingsbehoefte voorzien. Daarom organiseren wij dit najaar onze congressen op 1,5 meter.

Blijf op de hoogte!

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Cluster overheid
Factuurcongres ®

Datum: 14 september 2020
Locatie: NBC Congrescentrum | Nieuwegein

Cluster overheid
Zaakgericht werken voor de Overheid

Datum: 29 september 2020
Locatie: Congrescentrum 1931 | ’s-Hertogenbosch

Cluster overheid
Informatiegestuurde Overheid

Datum: 19 november 2020
Locatie: Spant! | Bussum

Cluster overheid
Happy City

Datum: 2021
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Uitgelicht:

Informatiegestuurde overheid

Cluster overheid

INNOVATIEF & PRAKTIJKGERICHT CONGRES DAT U HELPT OM WAARDE UIT DATA EN INFORMATIE TE CREËREN!

Is data in uw organisatie al onderdeel van het oplossen van opgaven? Heeft iedereen nog vertrouwen in de nieuwe ontwikkelingen of zien we vooral nog beren op de weg? Tijdens de 6e editie van het congres Informatiegestuurde overheid gaan we in op het thema: Data- en informatiegestuurd werken: weerstand of vertrouwen?

Datum: 19 november 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Aan het woord: Dagvoorzitter Ronald Koopman
8 juli 2020

Aan het woord: Dagvoorzitter Ronald Koopman

Vlak voordat het Coronavirus ons land in zijn greep kreeg, spraken wij Roland Koopman over zijn bijdrage als dagvoorzitter aan het Factuurcongres 2020. Hij vertelt graag meer over zijn ervaringen en ideeën over e-factureren, maar vooral waarom deze dag hét moment is om u te laten inspireren en informeren.

Lees verder
Samen data verzamelen over het klimaat
7 juli 2020

Samen data verzamelen over het klimaat

De gemeente Zwolle is actief bezig met het verzamelen van informatie over de luchtkwaliteit, de neerslag, de warmte en de wind. Met Project SensHagen werken verschillende burgers mee aan het verzamelen van data. Hoe heeft de gemeente Zwolle dit opgezet?

Lees verder
1,5 meter congressen die verder gaan dan de richtlijnen van het RIVM
23 juni 2020

1,5 meter congressen die verder gaan dan de richtlijnen van het RIVM

Corona legde half maart alle congressen en evenementen stil. Maar met de nodige aanpassingen zijn vanaf 1 juli bijeenkomsten weer toegestaan, weliswaar met maximaal 100 mensen. Daarop speelt Heliview Conferences & Training in met een nieuw, aangepast concept: het “1,5 meter congres”. De aftrap: 9 september in De Kuip met Software Robotics Live.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Informatiemanagers, I&A managers, Informatie architecten, Beleidsmanagers, Programmamanagers, Senior (big data) analisten, Sector en afdelingshoofden Publiekzaken / Dienstverlening / Sociale Zaken / Welzijn / Sociale domein

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!