Overheid

SHARING KNOWLEDGE • CONNECTING PEOPLE

KENNIS, NIEUWS EN EVENTS!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over overheidsonderwerpen. We bieden u als professional in de (semi)overheid de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster overheid

Factuurcongres ®

Congresdag: 7 april 2022
Locatie: NBC | Nieuwegein
Online event: 8 april 2022 (30 dagen)

Cluster overheid

Informatiegestuurde Overheid

Congresdag: 14 juni 2022
Locatie: Spant! Bussum
Online event: 15 juni (30 dagen)

Cluster overheid

Zaakgericht werken voor de Overheid

Congresdag: 2022
Locatie: NBC Nieuwegein
Online event: 2022

Uitgelicht:

ZAAKGERICHT WERKEN VOOR DE OVERHEID

Vier de successen, ontdek de toekomst!

Het event geeft u actuele informatie en een concreet toekomstbeeld. Krijg een antwoord op diverse vragen, zoals: hoe maakt u van zaakgericht werken een succes in uw organisatie? Wat is de toekomst van zaakgericht werken? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van de Omgevingswet en Common Ground?

Congresdag: 2022
Locatie: NBC, Nieuwegein
Online event: 2022

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Terugblik Zaakgericht Werken voor de Overheid 2021
19 oktober 2021

Terugblik Zaakgericht Werken voor de Overheid 2021

Op 9 september vond de congresdag plaats in het NBC in Nieuwegein. Samen met 152 deelnemers, 11 business partners, 1 kennispartner en 1 mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

Lees verder
Waarom robots u nooit kunnen vervangen!
2 september 2021

Waarom robots u nooit kunnen vervangen!

In de vorige blog van Robert Mekking beschreef hij het inzicht dat ervoor zorgde dat zijn opdrachtgevers voor het eerst in jaren weer blij werden van IT. De reden hiervoor is dat ze over waren gestapt van het automatiseren van processen naar het automatiseren van arbeidsuren. In deze blog vertelt hij over deze paradigmaverschuiving.

Lees verder
Veiligheidsmaatregelen voor de congresdag
26 juli 2021

Veiligheidsmaatregelen voor de congresdag

De 9de editie van Zaakgericht Werken voor de Overheid start met de congresdag op 9 september in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Wij, als organisator, zijn ons bewust van de zorgen die organisaties en deelnemers kunnen hebben bij het bezoeken van dit event. Wij geven u graag antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Doelgroep

Informatiemanagers, I&A managers, Informatie architecten, Beleidsmanagers, Programmamanagers, Senior (big data) analisten, Sector en afdelingshoofden Publiekzaken / Dienstverlening / Sociale Zaken / Welzijn / Sociale domein

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!