Overheid

SHARING KNOWLEDGE • CONNECTING PEOPLE

KENNIS, NIEUWS EN EVENTS!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over overheidsonderwerpen. We bieden u als professional in de (semi)overheid de meest interessante congressen om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Het Corona virus heeft grote impact op onze congressen. Graag blijven wij in uw kennis- en kennismakingsbehoefte voorzien. Daarom organiseren wij dit najaar onze congressen op 1,5 meter.

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster overheid
Informatiegestuurde Overheid

Congresdag: 19 november 2020
Online event: 20 november – 20 december
Locatie: Spant! | Bussum

Cluster overheid
Factuurcongres ®

Congresdag: 13 april 2021
Online event: 14 april – 14 mei
Locatie: NBC Congrescentrum | Nieuwegein

Cluster overheid
Zaakgericht werken voor de Overheid

Datum: 22 april 2021
Locatie: Congrescentrum 1931 | ’s-Hertogenbosch

Cluster overheid
Happy City

Datum: 2021
Locatie: Stadion Feijenoord | Rotterdam

Uitgelicht:

De Informatiegestuurde Overheid

Cluster overheid

PUBLIEKE WAARDE CREËREN MET DATA EN INFORMATIE – Weerstand of vertrouwen?

Is data in uw organisatie al onderdeel van het oplossen van opgaven? We leven in een wereld waarin steeds meer data wordt geproduceerd en verzameld.Steeds meer overheidsorganisaties gaan dan ook aan de slag met informatiegestuurd werken. Maar hoe kan u dit doen?

Datum: 19 november 2020

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Take Ownership by Taking Responsibility
9 september 2020

Take Ownership by Taking Responsibility

Kees Jan Kolb, Informatie manager IAM bij Erasmus MC, houdt zich bezig met het inregelen van de juiste toegang binnen complexe applicaties zoals een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ERP. Het Erasmus MC is een universitair medisch centrum in Rotterdam, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hoe is dat in deze tijden van COVID-19?

Lees verder
De Koninklijke Marechaussee over grenscontroles
19 augustus 2020

De Koninklijke Marechaussee over grenscontroles

Rondom de eerste piek van de Coronacrisis werd er extra gecontroleerd bij de Nederlandse grenzen en dit zorgde ervoor dat veel reizigers met zwart geld het heet onder de voeten voelde worden. Hoe kan de Koninklijke Marechaussee de juiste auto’s er uitpikken? Ze werken steeds meer informatie gestuurd!

Lees verder
Regionale data is belangrijk, wees er dus zuinig op!
11 augustus 2020

Regionale data is belangrijk, wees er dus zuinig op!

Overal om ons heen wordt data verzameld. Deze data wordt bijvoorbeeld gebruikt om ons op de hoogte te houden over de huidige Corona besmettingen, maar ook om te kijken hoe gemeenten op een adequate manier kunnen handelen naar aanleiding van deze data.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende congressen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Informatiemanagers, I&A managers, Informatie architecten, Beleidsmanagers, Programmamanagers, Senior (big data) analisten, Sector en afdelingshoofden Publiekzaken / Dienstverlening / Sociale Zaken / Welzijn / Sociale domein

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!