EventManager

Personaliseer uw ervaring

Beheer uw congresdeelname eenvoudig en snel via uw persoonlijke EventManager! EventManager is een digitale omgeving waar u uw profiel en vookeuren kunt inzien en/of wijzigen, uw persoonlijke congresprogramma kunt samenstellen en 1-op-1 gesprekken kunt inplannen.

Persoonsgegevens
Zodra u zich u heeft aangemeld voor één van onze congressen komt u terecht in uw persoonlijke EventManager. In ‘Mijn account’ kunt u uw persoonsgegevens en voorkeuren inzien en wijzigen.

Aanmelden voor lezingen / workshops
Binnen EventManager wordt aangegeven welke break-outsessies en workshops u kunt bijwonen tijdens het evenement. Indien een van de lezingen van uw keuze vol zit, dan kunt u zich altijd aanmelden voor de wachtlijst of een van de andere lezingen of workshops van uw interesse. Mocht er vervolgens een plaats vrijkomen bij uw eerste keuze, dan brengen wij u direct op de hoogte.

1-op-1 gesprekken
Om het meeste uit uw dag te halen brengen wij u middels onze unieke 1-op-1 gesprekken in contact met senior specialisten van onze business partners. Via EventManager kunt u voorafgaand aan uw deelname zelf businesspartners selecteren waar u graag een kennismakingsgesprek mee plant. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, krijgt u een overzicht van de mogelijke tijdstippen binnen het programma.

Congresprogramma
Nadat u zich op het congres bij de registratiebalie heeft aangemeld, ontvangt u van ons een bericht met uw persoonlijke congresprogramma. Tijdens het congres kunt u de gehele dag EventManager raadplegen voor de actuele tijden en lezingen in het congresprogramma.

Business partners
Ook business partners maken gebruik van EventManager. Business partners selecteren online via de EventManager de extra interessante deelnemers uit de congresaanmeldingen. De congresdeelnemers hebben vervolgens de gelegenheid om de uitnodiging te accepteren en een afspraak in te plannen in hun persoonlijke programma. Bovendien kunnen zij ook op eigen initiatief met business partners 1-op-1 gesprekken inplannen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!