Operational Resilience 2021

risico, continuïteit en veerkracht

Valk Exclusief | Utrecht

2021

Risico, continuïteit en veerkracht

U wilt dat uw organisatie onder alle omstandigheden operationeel blijft. Operationele continuïteit vraagt wendbaarheid van uw organisatie; het vermogen om snel te anticiperen op onvoorziene omstandigheden. Van invloeden als een weeralarm, cyberaanval, brand, stroomuitval of grotere dreigingen als aanslagen en het COVID-19 virus waar uw organisatie ongetwijfeld mee om leert gaan.

Hoe veerkrachtig is uw organisatie eigenlijk? Welke risico analyses dient u te doen en welke oplossingen dragen er aan bij dat uw operatie niet of minimaal beïnvloed wordt. Hoe krijgt uw dit onderwerp hoger op de agenda en hoe toont u aan dat uw organisatie voorbereid is op het onverwachte? Liggen de benodigde scenario’s klaar om uitgerold te worden? Hoe snel kan uw organisatie in een noodsituatie weer ‘up and running’ zijn? Zijn uw medewerkers betrokken en weten zij bekwaam te handelen wanneer het nodig is? En welke preventieve maatregelen treft u?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst
16 juli 2020

Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst

Corona zorgde begin maart 2020 voor een hoop veranderingen. Het nieuwe normaal werd geïntroduceerd en de congressen van Heliview Conferences & Training dienden een andere vorm aan te nemen. Buiten de door hen aangekondigde 1,5 meter maatregelen voor de congressen, heeft Heliview

Lees verder
Het eerste 1,5 meter congres in Nederland en België
20 april 2020

Het eerste 1,5 meter congres in Nederland en België

Heliview Conferences & Training lanceert per september het allereerste 1,5 meter congres in Nederland en België. Met dit initiatief wil Heliview Conferences & Training in de kennisbehoefte van professionals blijven voorzien, juist in tijden van crisis.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!