Administratie staat aan de basis van een opgezet SAM team

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Heliview. Vul hieronder uw e-mailadres in.

Meld u hier aan

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen.

Impressie van een Heliview congres

Wij zijn lid van:

Platform klantgericht ondernemen

20 februari 2017

Zeker niet door iedereen geliefd, maar een must om grip en inzicht te krijgen in het complexe software landschap. Wil je weten hoe binnen NS de combinatie is gevonden tussen tooling en administratie? Tijdens deze break-outsessie neemt Bob je mee op zijn reis in de SAM wereld van NS.

Breng administratie en SAM tooling samen

Deze sessie staat in het teken van het samen brengen van administratie en SAM tooling. Tijdens deze sessie geeft Bob duidelijk weer hoe de aanpak geweest is binnen het SAM team van de NS. Bob is verantwoordelijk voor de SAM tooling van NS en verzorgt de regels en richtlijnen voor een juiste en up-to-date administratie waarmee gestuurd kan worden. Hierbij komen de aanpak, opgezette processen, inhoudelijke tooling, ervaringen en lessons learned uitgebreid aanbod.

Meer over uw spreker Bob van Tunen

Na zijn opleiding is Bob begonnen als IT-Support Engineer bij Centric IT-detachering. In de jaren daarna doorgegroeid van de technische IT-kant naar de administratieve en organiserende kant van IT organisaties binnen diverse bedrijven. Sinds 2008 is hij actief op het gebied van Software Asset Management en licentiecontracten.

Meld u aan en woon deze sessie ook bij!

Ook benieuwd naar dit kijkje in de keuken bij de NS? Meld u dan vandaag nog aan voor deelname aan dit congres. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Data Privacy 2017 300X250

Kennisportal

Kennis en inspiratie op het snijvlak van business en technologie

 Kennisportal

securityupdate.net