Word jij de nieuwe mobiliteitsmanager van het jaar? Nomineer jezelf of een collega uiterlijk 9 september

Ben of ken jij iemand die op creatieve en innovatieve wijze met oplossingen komt op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houdt? Dan kom je in aanmerking voor deze unieke vakprijs. Vul de vragenlijst in op heliview.nl/mobiliteitsmanagement/award en nomineer jezelf of jouw collega. De prijs wordt uitgereikt op 11 oktober tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME ’22 in Hart van Holland, Nijkerk.

Meld je gratis aan voor Mobiliteitsmanagement Event | MME ’22

Bedrijven moeten keuzes maken over hoe zij hun medewerkers willen laten reizen, nu en in de toekomst. Het thema mobiliteit krijgt namelijk steeds meer een strategische positie binnen organisaties. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap?

Zet die stap en laat je inspireren tijdens hét mobiliteitsevent van het jaar.

Uit het programma – MME ’22 Talkshow: Het perfecte huwelijk tussen hybride werken en een goed mobiliteitsbeleid

Hybride werken is bij veel organisaties steeds meer de norm. Dit biedt kansen om een nieuw mobiliteitsbeleid te introduceren en verduurzaming van de organisatie te versnellen. Wat is volgens de Coalitie Anders Reizen ‘het nieuwe normaal’ in het zakelijke verkeer en hoe kun je het mobiliteitsbeleid ondersteunend laten zijn aan het hybride werken? Carlo van de Weijer gaat hierover in gesprek met onder andere Hugo Houppermans, directeur bij Coalitie Anders Reizen en grondlegger van Activiteit Gerelateerd Werken en Marco van Gelder van Veldhoen + Company.

Bekijk het volledige programma op heliview.nl/mobiliteitsmanagement/programma en meld je gratis aan

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!