[W]heels kennispartner van MM’22

Omdat we vanuit Heliview altijd op zoek zijn naar meer diversiteit onder deelnemers, maar vooral ook onder onze sprekers, hebben we een samenwerking gezocht met het eerste vrouwennetwerk binnen de sector mobiliteit; [W]heels. De mobiliteitswereld diverser maken. Dat is de doelstelling van het in 2019 opgerichte vrouwennetwerk [W]heels. Aan vrouwelijke input ontbreekt het namelijk nogal eens. Op congressen, maar ook binnen bedrijven, vinden de oprichters; Monique Verhoef (eigenaar en consultant bij MOVE), Ananda Groag (Eigenaar van REFRAME) en Chrétienne Hoek (consultant bij Rebel).

De eerste 10 [W]heelies die zich aanmelden ontvangen tijdens de fysieke congresdag het nieuwste boek van Carlo van de Weijer: ‘Verder Vooruit’. [W]heelies  die werkzaam zijn bij een aanbieder, kunnen een kaartje kopen met 50% [W]heels korting: € 325,-.

“Uiteraard ben ik altijd op zoek naar de juiste mensen met de juiste expertise. Vaak word ik doorgestuurd naar mannen, dus toen ik deze netwerkclub ontdekte, maakte mijn hart een sprongetje. Voor de komende jaren heb ik hier een mooie pool van vrouwelijke experts gevonden!”, aldus Ingeborg Bosch, projectmanager MME. In de zoektocht naar sprekers maakt ze gebruik van de ‘Wall of [W]heelies’. Hier hebben allemaal kundige en enthousiaste vrouwen, die graag hun kennis en visie over mobiliteit delen, zich verzameld. Wil jij ook [W]heelie worden?  Bezoek dan de website: https://www.wheelsnetwork.nl/ en meld je aan.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!