Ruud de Groot

Directeur Syndesmo en &Morgen

Al zo’n 25 jaar is Ruud werkzaam in de wereld van mobiliteit. Waar zijn focus eerst lag bij de harde kant van mobiliteit (ICT en verkeersmanagement), is zijn passie en werkgebied met de jaren verschoven naar de zachtere kant van mobiliteit (de mens en mobiliteitsmanagement). Dit deed hij zeventien jaar bij Capgemini en nu alweer bijna 10 jaar bij Syndesmo. De rollen die Ruud vervulde lopen uiteen: van lijnmanagement tot business development en van project/programmamanagement tot inhoudelijk adviseur. Sinds 2020 is Ruud directeur van Syndesmo en zusterbedrijf &Morgen.

Syndesmo

Syndesmo brengt beweging bij mobiliteitsvraagstukken van organisaties. Vernieuwing, praktische oplossingen én samenwerking met relevante stakeholders staan centraal. Hiermee leveren wij een bijdrage aan beter presterende organisaties. We houden ons bezig met (complexe) veranderopgaven met veel spelers en uiteenlopende belangen. Met mobiliteit en verandering. Dit doen we op verschillende niveaus. Strategieontwikkeling om ruimte te scheppen voor een gedeeld perspectief. Het tot stand brengen van duurzame relaties tussen stakeholders. Het organiseren van projecten en veranderingen zodat het lukt om samen succesvol tot resultaten te komen. We opereren vanuit vraag en behoefte – en werken vanuit een gedeeld belang naar oplossingen. Dit doen we altijd samen met betrokkenen. We maken gebruik van de energie van anderen, waardoor we impact kunnen maken. Zodat we met minder méér bereiken. We brengen beweging, energie of richting. Met als vertrekpunt altijd een duurzame oplossing of (gedrags)verandering.

Syndesmo

&Morgen

&Morgen brengt beweging bij mobiliteits- en bereikbaarheidsvraagstukken van overheden. Vernieuwing, praktische oplossingen én samenwerking met relevante stakeholders staan centraal. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de leefbaarheid van Nederland. We houden ons bezig met (complexe) veranderopgaven met veel spelers en uiteenlopende belangen. Dit doen we op verschillende niveaus. Strategieontwikkeling om ruimte te scheppen voor een gedeeld perspectief. Het tot stand brengen van duurzame relaties tussen stakeholders. Het organiseren van projecten en veranderingen zodat het lukt om samen succesvol tot resultaten te komen. We opereren vanuit vraag en behoefte – en werken vanuit een gedeeld belang naar oplossingen. Dit doen we altijd samen met betrokkenen. We maken gebruik van de energie van anderen, waardoor we impact kunnen maken. Zodat we met minder méér bereiken. We brengen beweging, energie of richting. Met als vertrekpunt altijd een duurzame oplossing of (gedrags)verandering. En onze collega’s van Syndesmo doen hetzelfde: binnen organisaties.

&morgen

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!