Hugo Houppermans_FML2020

Hugo Houppermans

Directeur bij Coalitie Anders Reizen

Hugo is Programma Manager MVO/CSR bij NS en tevens directeur van de Coalitie Anders Reizen. Hij houdt zich in beide rollen bezig met vervoer, mobility, transitie, mobiliteit en duurzaamheid. Hugo adviseert bedrijven die op zoek zijn naar praktische mogelijkheden voor het verduurzamen van strategie en/of mobiliteitsbeleid en stuurt als directeur van de coalitie vier programmateams aan. Daarnaast is hij actief bezig met het verbinden van leden, CEO’s en een breed stakeholderveld.

Over NS

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3. We werken intensief samen om Nederland bereikbaar te houden voor iedereen. We brengen onze reizigers naar de juiste bestemming en voorzien ze van alle gemak en service. Dit doen we door ze op tijd, veilig en in een schone trein naar hun bestemming te brengen. Maar ook door de mogelijkheid te bieden hun fiets te parkeren, een OV-fiets te huren en interessante winkelmogelijkheden te bieden op het station. Gemakkelijk reizen van deur tot deur dus. Bij al dit gemak, is het klimaat ons dierbaar. We houden ook rekening met toekomstige generaties. NS rijdt nu al voor 100% op groene stroom en blijft duurzaam reizen hoog in het vaandel houden.

Over Coalitie Anders Reizen

De Coalitie Anders Reizen bestaat uit 70 grote werkgevers (>500.000 medewerkers in NL) met als gemeenschappelijke doel een schoner en gezonder Nederland. Dit doen we door het halveren van ieders CO2 uitstoot op mobiliteit van hun medewerkers in 2030 (tov 2016). De best practices van de koploper bedrijven zijn samengevoegd tot een koploperbeleid nieuwe mobiliteit. Met deze maatregelen is het mogelijk om de ambitie in te vullen. Het netwerk is vertegenwoordigd aan de sectortafel mobiliteit van het klimaatakkoord. (Andersreizen.nu).

Anders reizen

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!