Online event

Niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de congresdag? Claim uw ticket voor het online event!

Tijdens het online event staan kennisdelen en netwerken centraal. Gedurende een periode van maar liefst 30 dagen krijgt u toegang tot on-demand videotalks. Bekijk waar en wanneer het u uitkomt inspirerende talkshows, interviews en presentaties.

Heeft u vragen naar aanleiding van een sessie? U plant eenvoudig zelf gesprekken met experts van onze partners. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

Behoefte om in contact te komen met vakgenoten en met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen? Meld u dan aan voor een van de interactieve live sessies. U krijgt voorafgaand aan het online event de mogelijkheid om uw persoonlijke online programma samen te stellen.

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform Eventmanager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

DEELNEMEN IS HEEL EENVOUDIG!

Heeft u zich aangemeld voor het online event? U krijgt voor de start van het online event de mogelijkheid om uw persoonlijk programma te plannen. Hier meld u zich aan voor de interactieve live sessies. Uiteraard krijgt u ook bericht zodra de on-demand videotalks beschikbaar zijn. Daarnaast ontvangt u zeer waarschijnlijk per e-mail uitnodigingen van onze partners om een 1-op-1 gesprek in te plannen. Zij kijken daarbij naar uw interesses. U bepaalt natuurlijk zelf of u de uitnodigingen accepteert.

EXPERT NODIG?

U kunt als deelnemer ook eenvoudig zelf online gesprekken plannen. Heeft u een concrete hulpvraag en behoefte aan diepgaander advies? Nodig dan een partner uit voor een expertgesprek van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!