nieuws nieuwe-datum-16-november

Nieuwe datum Fleet Mobility Live

Het COVID-19 virus dwingt velen van ons om onze manier van werken te herzien. Vaak blijken we, beter dan we dachten, in staat te zijn om dit flexibel en plaatsonafhankelijk te doen. De mobiliteit van uw medewerkers komt hiermee mogelijk ook in een nieuw daglicht te staan. Meer dan ooit is het momentum daar om ons mobiliteitsbeleid te herzien. Fleet Mobility Live helpt u hiermee, met kennis, nieuwe inzichten en waardevolle nieuwe relaties die u treft tijdens hét event voor alle vormen van mobiliteit.

Nieuwe datum Fleet Mobility Live
De nieuwe datum van Fleet Mobility Live is maandag 16 november 2020. De locatie van het event blijft het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Met deze nieuwe datum zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn het event de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van het event gewend zijn. Onder andere keynote spreker Bram Schot en dagvoorzitter Victoria Koblenko hebben al aangegeven aan het event verbonden te blijven. Met inspirerende keynotes, break-outs, ronde tafelsessies en workshops biedt het event in het najaar alle inspiratie en kennis die deelnemers aan het event nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten.

Mobiliteitsmanager van het jaar award 2020
De Mobiliteitsmanager van het jaar award geeft dit jaar voor het eerst het publiek een stem. Met het uitstellen van Fleet Mobility Live wordt ook de awarduitreiking naar het najaar verplaatst. De award is de belangrijkste prijs binnen de mobiliteitssector en prijst mobiliteitsmanagers die met creatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen komen voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden. De uitreiking vindt ook plaats op maandag 16 november tijdens Fleet Mobility Live.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!