Het thema van dit jaar is: Tijd voor verandering – In de hoogste versnelling na corona

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging, waarbij (dankzij) corona de verandering in de hoogste versnelling is gekomen. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen organisaties.

Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Maar ook onderwerpen zoals de toekomst van het wagenpark, verduurzaming, mobiliteitsbudgetten, individualisering, belastingregels, nieuwe wet- en regelgeving komen aan bod. Kortom, het Mobiliteitsmanagement Event biedt deelnemers de inspiratie en kennis die ze nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten en in te spelen op de actualiteit van dit moment.

Onderwerpen die aan bod komen: duurzaamheid: de circulaire economie, de energietransitie en de reductie van CO2, goed werkgeverschap, toekomst van het wagenpark, gedragsverandering (Bewustmaking mobiliteitskeuze, stimuli, arbeidsvoorwaarden), hybride werken & slim reizen, individualisering, belastingregels, nieuwe wet- en regelgeving.

De eerste sessies zijn bekend met bijdragen van o.a. Philips, Syndesmo, ANWB, TU Eindhoven, SmartwayZ.nl, Coalitie Anders Reizen en meer!

Het event is exclusief toegankelijk voor professionals die verantwoordelijk zijn voor of betrokken zijn bij het beheer van mobiliteit. Tickets voor de geheel verzorgde congresdag en online event zijn €249,- maar u heeft ook de mogelijkheid om met 100% korting deel te nemen! Het duurt nog een tijdje tot de congresdag is, maar wij verwachten veel belangstelling. Het aantal tickets is én blijft beperkt.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!